Kat mülkiyeti başvuru sorgulama!
Taşımaz alacak kişilerin merak ettiği kat mülkiyeti başvuru sorgulama detaylarını sizler için araştırdık. 

Kat mülkiyeti bir apartmanda, ilgili imar yasasına göre edinilmiş bağımsız bölüm mülkiyeti anlamına gelmektedir. Kat mülkiyetinin esası bağımsız bölümlerin ayrılarak şahısların bunlara sahip olduğunu tapu sicil kütüklerinde resmi olarak belgelemektir.

Kat mülkiyeti başvuru için öncelikle iskanın alınması ve belediyeye başvurulması gerekmektedir. Yapı kullanım belgesi yani iskanı hazır olan yapılar için kat mülkiyeti başvuru süreci başlatılır. Başvuru sırasında oluşabilecek masraflar belediyelerde değişiklik göstermektedir.

Kat mülkiyeti başvuru sorgulama detayları şu şekilde;
Kat mülkiyeti tapusu başvuru sorgulama işlemi internet üzerinden online olarak kolaylıkla halledilebilmektedir. "modules.tkgm.gov.tr" adresinden sorgulama işlemi gerekli bilgiler girildikten sonra kolaylıkla yapılmaktadır.

Kat mülkiyeti tapu sorgulama için tıklayınız.

Kat mülkiyeti başvuru sorgulama ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.
Kat mülkiyeti kaç para 2019 için tıklayınız.
Kat mülkiyeti nasıl alınır sorusunun cevabı için tıklayınız.


Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181