Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan kimdir?
Kepez Belediye Başkanı 2019 seçimleri ile Birol Arslan oldu. İşte Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan kimdir sorusunun cevabı.

Birol Arslan; 1971 yılında Çanakkale’de doğdu. İlkokul ve ortaokulu Kepez’de, liseyi Çanakkale’de bitirdi. 1984 – 1990 yılları arasında Kepez Spor Genç ve A takımlarında futbol oynadı. 1992 – 1994 yılları arasında askerlik görevini yerine getirdi. 1994 yılında Gökhanlar Ailesi’ne ait özel bir şirkette çalışmaya başladı ve 24 yıl, aralıksız, yönetici olarak görev yaptı.

2008 – 2013 yılları arasında Cumhuriyet Halk Partisi Kepez Belde Yönetim Kurulu Üyeliği, 2013 – 2018 yılları arasında Cumhuriyet Halk Partisi Kepez Belde Başkanlığı yaptı. Birçok çevre ve kültür derneklerinde üye olarak görev aldı. Ayrıca Sivil Toplum Kuruluşlarında gönüllü çalışmalarda bulundu.

Batısında tarihin yeniden yazıldığı ve dünyadaki değişimlerin kaynağı olan Çanakkale Boğazı, doğusunda coğrafyamızın yaşam pınarı olan Kaz Dağları, doğup büyüdüğü, halen yaşamını sürdürdüğü ve tüm evrelerine bizzat şahit olduğu Kepez’i halkla birlikte yönetebilmek için Kepez Belediye Başkan Adayı oldu. 31 Mart 2019 Yerel seçimlerinde Kepez Belediye Başkanı seçilen Birol Arslan 04.04.2019 tarihinde mazbatasını alarak görevine başladı. Birol Arslan evli ve bir kız çocuğu babasıdır.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181