Kira beyannamesi son gün 26 Mart 2018!
Mülk sahibi olan kişilerin vermesi gereken kira beyannamesi son gün 26 Mart 2018 olarak açıklandı.

Kira geliri beyannamesi ne zaman verilir?
1 Mart ve 25 Mart tarihleri arasında her yıl düzenli olarak verilmesi gereken kira geliri beyannamesi 2018 yılında da 1 Mart'ta verilmeye başlayacak. Fakat 25 Mart 2018 hafta sonuna denk geldiği için ilk iş günü olan 26 Mart 2018 tarihine kadar verilebilecek.

Kira geliri beyannamesi nereye verilir?
Beyanname dönemi boyunca mülk sahipleri taşınmazın bağlı olduğu vergi dairesinde beyannamelerini verebilecekleri gibi "www.gib.gov.tr" adresinde yer alan 'Hazır Beyan Sistemi'nden online olarak da formu doldurup rahatlıkla beyannamelerini verebilecek. 60 yaş üzeri internet kullanmayı bilmeyen mükellefler, okuma yazma bilmeyenler, engelli ve kişiler için "444 0 189" numaralı Vergi İletişim Merkezi'ni arayarak yardım istenebilecek ve Maliye Bakanlığı tarafından yönlendirilen memurlar bu kişilere yardımcı olacak.

Kira geliri beyannamesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181