Kira gelir vergisi son günü 2019!
2 taksit şeklinde ödenen kira gelir vergisi son günü 2019 detaylarını sizler için araştırdık.

Kira gelir vergisi son günü 2019 detayları şu şekilde;
İlk taksit ödemeleri 1 Mart 2019'da başlayan ve 1 Nisan 2019 tarihinde son bulan kira gelir vergisi 2019 son ödeme tarihi 2. taksitler için 1 Temmuz'da başlayacak ve 31 Temmuz'da son bulacak.

Ev, dükkan, arsa, bina gibi taşınmazlardan kira geliri olan kişilerin, düzenli olarak kira beyannamesi vermesi gerekmektedir. Bir yıl içinde mülk sahibinin elde ettiği kira gelirinden istisna bedeli düşülür ve kalan kısım vergi kapsamına girer. İstisna oranından kira geliri yüksek çıkanlar gayrimenkul gelir vergisi ödemekle yükümlüdür.

Kira gelir vergisi istisnası 2019 detayları için tıklayınız.

Kira gelir vergisi son günü 2019 detaylarını sizler için derledik. Kira gelir vergisi 2019 son gün ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Kira gelir vergisi hesaplama 2019 için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181