Kira sözleşmesi örneği 2020 pdf!
Kiracı ve ev sahibi arasında yapılan kira sözleşmesi örneği 2020 pdf detaylarını sizler için araştırdık.

Kira kontratı veya kira sözleşmesi, kiracı ile ev sahibi arasında yapılan ve aralarındaki hukuki bağı sağlayan sözleşmeye denir. Kira sözleşmesi örneği 2020 pdf için tıklayınız.

Ev sahibi ile kiracı arasındaki hukuki bağı sağlayan kira kontratı doldurulurken bazı maddelere dikkat edilmesi gerekir. Kira sözleşmesindeki kiralanan dairenin adresine ve kiracı ile kiralayanın da iletişim bilgilerine yer verilmelidir

İletişim bilgilerinde ne olursa olsun daire, dairenin bulunmuş olduğu mahalle, cadde ve sokak, numarası bulunması gereklidir. Bununla birlikte evi kiralayacak olan kişinin T.C. kimlik numarası, kira bedelini hangi aralıklar ile ödeyeceği, kiralanan alanı hangi amaç ile kullanacağı gibi bilgilerin de ev kira sözleşmesi içerisinde yer alması gerekmektedir.

Kira sözleşmesi dolu örneği 2020 görseli için tıklayınız.

Kira sözleşmesi örneği 2020 pdf detaylarını sizler için derledik. kira sözleşmesi örneği pdf 2020 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181