Kira sözleşmesi pdf!
Kiracı ve kiralayan arasında yapılan kira sözleşmesi pdf detaylarını sizler için araştırdık.

Kiracı ve kiralayanın bilgilerini, kira artış oranını, kiranın ödeneceği tarihi, kiranın bedelini, uyulması gereken hususları barındıran ve biracı ile ev sahibi arasında yapılan sözleşmeye kira sözleşmesi denir. 

Taşınmaz sahibi ile kiracı arasındaki hukuki bağı sağlayan kira sözleşmesi pdf detayları şu şekilde;
Konut kira sözleşmesi örneği 2019 için tıklayınız.
İşyeri kira kontratı örneği 2019 pdf için tıklayınız.


Kira sözleşmesi, kiracı ve kiralayanın bilgilerini, kiraya verilen evin adresini, kira artış oranını, kiranın ödeneceği tarihi, kiranın bedelini, uyulması gereken hususları barındırır. Bu bilgilerin kira sözleşmesinde doğru ve açık bir şekilde beyan edilmesi gerekmektedir. Kira kontratı imzalanırken sözleşmeyi imzalayan kişinin mal sahibi olması gerekmektedir. Aksi taktirde sözleşmesi imzalayan kişi yasal bir vekil olmalıdır.

Kira kontratı nasıl doldurulur sorusunun cevabı için tıklayınız.

Kira sözleşmesi pdf detaylarını sizler için derledik. Kira sözleşmesi örneği 2019 ve kira sözleşmesi örneği pdf 2019 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181