Kiracı doğalgaz aboneliği için gerekli belgeler nelerdir?

Kiraladığınız ev içindeki ısınma başta olmak üzere sıcaksu ve mutfak içi kullanım için zorunlu olan enerji kaynağı doğalgazın dairenize ulaşabilmesi için kiracı doğalgaz aboneliği gerekli belgeler listesinin eksiksiz olarak tamamlanması gerekmektedir.

Peki kiracı doğalgaz aboneliği için hangi belgeler gereklidir ? İşte madde madde kiracı doğalgaz aboneliği gerekli belgeler

  1. Abone olacak kişinin TC Kimlik Numaralı resmi kimlik beyanı,
  2. Müracaat eden kişi; mülk sahibi ise tapu  fotokopisi, kiracı ise tapu fotokopisine ilave olarak  abone olabileceğine dair mülk sahibinin onay verdiğini gösteren imzalı dilekçe ve kira kontratı fotokopisi
  3. Binanızda daha önceden doğal gaz bağlantı sözleşmesi yapılmış ise binanıza ait bağlantı nesnesi veya binadaki herhangi bir tüketim noktası numarası talep edilir.
  4. Yabancı Uyruklu Müşteriler için ilave olarak; Pasaport beyanı ve fotokopisi talep edilir.
  5. Elektrik veya Su faturası fotokopisi gerekir.

Aktif kullanımdan önceki son işleminiz olan “Gaz Açma İşlemi” için Tesisatçı firmanızın Bölge Müdürlüğü’nüze bağlı Tesisat Kontrol Servisi’ne başvurması ve gaz açılışı için randevu alması gerekir. 

Kiracı doğalgaz aboneliği gerekli belgeler tamamlandıktan sonra randevu tarihinde ilgili kurum yetkili mühendisi tarafından tesisatın uygunluk kontrolü yapıldıktan sonra gaz açılır.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kadir celik 5 yıl önce

Bagcilar inonu 372 sk.no 77..sokakta neden doğalgaz yok.neden baglanmiyor.

Avatar
Fatma Doğan 5 yıl önce

Kiraciyim dogalgaz aboneliği çıkan kiracının üzerinde bizim almamız için ücret veriyormuyuz.

Avatar
Özlem kunaç 6 yıl önce

Kiracıyım sayacı kim değistirir 20 seneyi dolmus gaz kesik

Avatar
Özlem kunaç 6 yıl önce

Kiracıyım sayacı kim değistirir 20 seneyi dolmus gaz kesik

Avatar
Ali Tahhar 3 yıl önce

Evin %75 sahibiyim. Kardeşimde %25 hisse var. Aramızda sıkıntı olduğu için onay vermiyor. Abonelik alamıyorum. Ne yapmam lazım.

Avatar
Hikmet Tekin 3 yıl önce

kartlı dogalgaz sayacim var icerisinde de 500 m3 civarinda gazım mevcut.Ekran arizası var diye bildrimde bulunmuşlar.Halbuki pil bitik pil değisecek .kartlı saati değiştirin uyarısi geldi.oturmadığımdan gaz bittiğiminde saat değistirmeyi düşünürken aboneliğim iptal oldu diye mesaj geldi.Ne yapmam gerek gazım varken kullanırken neden aboneliğim

Avatar
Hikmet Tekin 3 yıl önce

gazım varken neden aboneliğim iptal oldu.Ankara dışındayım Madurum.Bilgi verecek varmı.Saygilar...

Avatar
Fatma Doğan 5 yıl önce

Kiraciyim dogalgaz aboneliği çıkan kiracının üzerinde bizim almamız için ücret veriyormuyuz

banner182

banner181