Kiracı su aboneliği için gerekli evraklar Balıkesir!
Kiracı su aboneliği için gerekli evraklar Balıkesir su idaresi olan BASKİ tarafından talep edilmektedir. Yeni bir ev ya da işyeri kiralayan kiracılar su aboneliği alabilmek ve su dağıtım hizmetinden faydalanabilmek için aşağıda yazılı olan evrakları hazırlayarak ilgili şube müdürlüğüne teslim etmelidir.

BASKİ Kiracı su aboneliği için gerekli evraklar listesi
        Yapı kullanma izin belgesinin fotokopisi
        İnşaat Ruhsatı (sadece şantiye ve inşaatlar için) 
        Tapu fotokopisi
        Kimlik fotokopisi
        DASK, 6305 sayılı afet sigortaları Kanunu kapsamındaki binalardan (İnşaat ve Şantiye Abonelikleri hariç)
        Kira Sözleşmesi
        Sayaç seri no ve markası
        Kişi kendisi gelemiyor ise Noterden Vekaletname ile Vekili

Balıkesir Kiracı su aboneliği için gerekli evraklar tamamlandıktan sonra Abone İşleri Dairesi Başkanlığının ilgili Şube Müdürlüğüne başvurularak kurum tarafından belirtilen gerekli bedeller ödendikten sonra aynı gün içerisinde işlem gerçekleştirilmektedir.

Yeni bir mülk kiralayan kiracıların su, elektrik, doğalgaz gibi giderlere ait abonelikleri kendi üzerine alması gerekmektedir. Kiralama süresi sonunda kiracılar kendi isimlerine ait abonelikleri iptal ettirerek daha önceden ödenen teminat bedellerini geri alabilmektedir.

Merve KURT / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181