Kiracının tahliyesi kaç ay sürer?
Kiracının tahliyesi kaç ay sürer sorusunun detaylarını sizler için araştırdık.Türk Borçlar Kanunu genellikle kiracıları korusada ev sahiplerine de kiracıları evden çıkarabilmeleri için bazı haklar tanıyor. Fakat ev sahibi kiracıya 15 gün önce tahliye edeceğini bildirmediyese veya tahliye sebeplerinden biri doğmamışsa evden çıkarma söz konusu değildir.

Kiracının tahliyesi kaç ay sürer sorusunun detayları şu şekilde; Kiracıyı tahliye etmek için çeşitli yollar izlenmektedir. Kiracıyı tahliye etme sebebi ve izlenilen yoldan dolayı kiracıyı evden çıkarma süresi değişkenlik göstermektedir.

Kiracıyı çıkarmak için sözlü olarak istemek herhangi bir sonuç doğurmaz. Kiracı evden çıkarılmak isteniyorsa öncelikli olarak tahliye işlemlerinin başlatılması gerekmektedir. Tahliye dahvası açıldıktan sonra çeşitli sebeplerden dolayı kiracının tahliye süresinde değişiklikler olabilir.

Kiracının tahliyesi kaç ay sürer sorusu ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Zuhal Genç 5 yıl önce

Kac ay surer yazmiş mısın . başlığa bak cevaba bak

Avatar
Zuhal 5 yıl önce

Kac ay surer yazmiş mısın . başlığa bak cevaba bak

banner182

banner181