Konut ön biriktirim fonun dilekçesi!
OYAK üyesi olan kişilerin konut alımını kolaylaştıran konut ön biriktirim fonun dilekçesi ile ilgili detayları sizler için araştırdık.

OYAK güvencesinde ve 205 sayılı OYAK Kanunu'nun sağlayacağı avantajlar ve OYAK üyerinin faydalanabileceği yüz 10 ek aidatlardan oluşan birikimlerin değerlendirilmesini sağlayan fona konut ön biriktirim fonu denir.Bu fona daha önce OYAK'tan konut kredisi kullanmamış ve OYAK'ın inşa ettiği konutlardan almamış üyeler katılabilir.

Başvuru formu yani konut ön biriktirim fonun dilekçesi Oyak Üye Girişi bölümünden OYAK Üye Numaranız ve şifrenizle ulaşacağınız Online Üye Hizmetlerinde yer alıyor.

İsteğe bağlı ve üyelik süresine bakılmaksızın tüm üyelerin katılabileceği konut ön biriktirim fonunun ayrılan üyeler tekrar fona katılamamaktadır. Konut ön biriktirim fonuna katılan üyeler OYAK Konut Kredisi kullanmaya hak kazandıkları takdirde Konut Kredisi ile birlikte, kredi hakkı doğmadan ya da kredi hakkı doğduğu halde kredi kullanmak istemedikleri takdirde konut edindiklerini ya da yapı kooperatifi ortağı olduklarını belgelediklerinde, noter satış vaadi sözleşmesi ile ya da OYAK daimi üyeliklerinin sona ermesi durumlarında fondan ayrılabilir.

Konut ön biriktirim fonun dilekçesi için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181