Konut yardımı devlet desteği 2018!
3 yıl boyunca hesaba düzenli para yatırma şartının bulunduğu konut yardımı devlet desteği 2018 detaylarını sizler için araştırdık.

İlk kez ev sahibi olacakların yararlanabildiği konut yardımı devlet desteği 2018 kapsamında birçok kişi ilk kez ev sahibi oldu. Konut yardımı hesabına yatırılan miktarın üzerine devlet katkısı sağlanıyor. İlk kez ev sahibi olacakların yararlanabileceği ilk defa ev alacaklara devlet desteği 2018, hesaba yatırılan miktara göre artıyor.

Konut edindirme yardımı 2018 kapsamında açılan konut hesabına devlet katkısı 15 bin liradan 20 bin liraya, azami devlet katkısı oranı yüzde 20'den yüzde 25'e çıkarıldı. Verilen yasa teklifi ile bu deteğin 2019'da 25 bin liraya çıkarılması gündemde.

Konut hesabına devlet desteğinden yararlanabilmek için kişinin üzerine kayıtlı taşınmazının bulunmaması gerekiyor. Ayrıca devlet desteğinden faydalanabilmek için mevduat veya katılım bankalarında TL cinsinden mevduat hesabı veya katılım fonu hesabı açtırılıyor.

Konut yardımı devlet desteği 2018 ve konut yardımı hesabı ayrıntılarını sizler için derledik. Ev almak isteyene devlet desteği 2018 2018 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Ev alacaklara devlet desteği şartları 2018 için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181