Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün kimdir?
Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı 2019 seçimleri ile Dr. Osman Gürün oldu. İşte Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün kimdir sorusunun cevabı.

1948 yılında Muğla’da dünyaya geldi. 1977 yılında meslektaşı Gülsün Gürün ile evlendi. 1978 yılında bugün Elektronik Haberleşme Mühendisi olan oğlu Sahi Gürün; 1980 yılında da Endüstri Mühendisi olan kızı Şebnem Gürün dünyaya geldi.

İlkokulu Muğla Atatürk İlkokulu’nda okudu. Ortaokulu İzmir Buca Ortaokulu'nda, liseyi İzmir Atatürk Lisesi’nde okudu. 1972 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. Ayni fakültede uzmanlık eğitimi almaya başladı ve 1976 yılında Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı olarak mezun oldu.

1979 yılına kadar Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi Anabilim Dalı’nda Baş Asistan olarak çalıştı. 1979-1996 yılları arasında Muğla SSK Hastanesi’nde çalıştı. 1996 yılında Muğla SSK Hastanesi’nden ayrılarak Muğla Özel Yücelen Hastanesi’nde çalıştı. 1997 yılında emekli oldu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181