Muhtarlık çalışma saatleri 2016
Muhtarlık çalışma saatleri 2016!
Mahalle sakinlerinin gönüllü katılımıyla ortak ihtiyaçları belirlemek, mahallenin yaşam kalitesini geliştirmek, belediye ve diğer kamu kurum ve kuruluşlarıyla ilişkilerini yürütmek, mahalle ile ilgili konularda görüş bildirmek, diğer kurumlarla iş birliği yapmak ve kanunlarla verilen diğer görevleri yapmakla yükümlü olan muhtarların birtakım görev ve sorumlulukları bulunuyor.

Bu sorumluluklar arasında seçmen kağıtlarının dağıtılmasını sağlamak, mahallede oturan vatandaşlar için gerekli ilmühaberler düzenleme, nüfus kağıdını kaybeden yada yenisini çıkarmak isteyenlere gerekli olan belgeleri düzenlemek gibi işler de yer alıyor.

Peki, muhtarlıkta işi olan biri muhtarlığa ne zaman gitmeli? Muhtarlık kaçta açılır? Kaçta kapanır?

Muhtarlık çalışma saatleri 2016
Muhtarlıklar hafta içi hergün açık olup; hafta sonları kapalı oluyor. Farklı bölgelerde bazı muhtarlıkların Cumartesi öğlene kadar hizmet vermesi de söz konusudur. 

Muhtarların çalışma saatleri 09:00 - 17:00 arası olarak belirtiliyor. Ancak saat 12:00 - 13:00 saatleri arası öğle molası nedeni ile muhtarlık hizmet verilmiyor.

Ayfer Erdoğan / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ercan 7 yıl önce

18 04 2017 günü muhtarlık lar açık mı

banner182

banner181