Murat Kurum kimdir?
Murat Kurum kimdir sorusunun cevabını sizler için araştırdık. Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Genel Müdürlük görevini yapan Murat Kurum şimdi ise yeni Çevre ve Şehircilik Bakanı oldu.

1976 yılı Ankara doğumlu olan Murat Kurum, evli ve 2 çocuk babasıdır. 1999 yılında Selçuk Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nden mezun olan Kurum, 1999-2005 yılları arasında farklı özel kuruluşlarda görev aldı.

2005-2006 yılları arasında TOKİ Ankara Uygulama Daire Başkanlığında Uzmanlık, 2006-2009 yılları arasında TOKİ İstanbul Uygulama Daire Başkanlığı Avrupa Yakası Uygulama Şube Müdürlüğü, 2009-2012 arasında Toplu Konut İdaresi Başkanlığında Uzmanlık görevlerini yapan Murat Kurum, son görevini Toplu Konut İdaresi Başkanlığı iştiraki olan Emlak Konut GYO Genel Müdür olarak yaptı. Şuanda Çevre ve Şehircilik Bakanı olan Kurum burada görev almaya devam ediyor.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181