Riskli yapı tespiti İstanbul firmaları!
Birçok kişi tarafından merak edilen riskli yapı tespiti istanbul firmaları detaylarını sizler için araştırdık.

Deprem riski ile karşı karşıya olan kişiler oturduğu konutun riskli olup olmadığını merak ediyor. Bu kapsamda riskli yapı tespitleri Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından lisanslandırılmış olan kurum ve kuruluşlar tarafından yapılıyor.

istanbulda riskli yapı tespiti yapan firmalar listesine Çevre ve Şehircilik Bakanlığının 6306 Sayılı Kanun Kapsamında Riskli Yapıların Tespiti için Yetki Verilen Kurum ve Kuruluşlar bölümünden ulaşılabiliyor.

Riskli yapı tespiti istanbul firmaları tam listesine ulaşmak için "https://altyapi.csb.gov.tr/riskli-yapi-tespiti-ile-ilgili-kuruluslar" adresine girmek gerekiyor. Açılan sayfada İstanbul ilini seçerek riskli yapı tespiti yapan firmaların listesine ulaşılıyor.

Riskli yapı tespiti için yapı maliki veya kanuni temsilcinin yetkili kuruluşa başvuru yapması gerekiyor. Başvuruyu bir kişinin yapması riskli yapı tespiti için yeterli oluyor.

Riskli yapı tespiti yapan firmalar istanbul listesi için tıklayınız.

Riskli yapı tespiti istanbul firmaları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181