Serkan Acar kimdir?
Serkan Acar, 1976 yılında İzmir Karşıyaka ilçesinde doğmuş olup, Uşaklı baba ve Manisalı annenin iki çocuğundan biridir.
 
İlköğretimini Piyale İlkokulu’nda, ortaöğrenimini ise Bayraklı Ortaokulu’nda tamamladı. Serkan Acar, Serkan Acar, başarılı bir lise eğitimi sonrasında üniversite sınavlarında Türkiye sıralamasına girdi.

Serkan Acar, ailevi sebeplerden dolayı İzmir’de okuması gerektiği için 9 Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni tercih etti. Hukuk eğitiminin ardından Tuzla Piyade Okulu’nda vatani görevine başladı. Daha sonra asteğmen olarak Siirt – Eruh, Şırnak – Yağızoymak’ ta görev yaptı.

Çeşitli hukuk bürolarında çalıştıktan sonra kendi hukuk bürosunu açtı. Atık kabloların geri kazandırılması konusunda uluslararası düzeyde çalışmalar yaptı.
Çevre Bakanlığı ile çalışmalar yapan Serkan Acar, Türkiye’de ilk defa bu konu ile ilgili lisans aldı.

2007 yılında Ege Bölgesi Sanayiciler Odası tarafından çevre sağlığına verdikleri katkıdan dolayı “Çevre Ödülü ”ne layık görüldü. Bu konuyla ilgili yurtdışında da çalışmalarına devam etti ve tesisler kurdu.

Serkan Acar, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Merve Bayar / EmlakSayfasi.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181