Stüdyo daire nedir?
Son dönemlerde emlak piyasasında oldukça yaygınlaşan Stüdyo daireler günden güne daha çok ilgi görüyor. Konut alıcılarının tercihi haline gelen Stüdyo dairelerin tam olarak neyi ifade ettiğini sizler için kaleme aldık.

En önemli özelliği pratik bir yaşam sunmak olan Stüdyo daireler tüm yaşam alanlarının iç içe olduğu daire tipi anlamına geliyor. Tek kullanım hacimli olarak da ifade edilen Stüdyo tipi dairelerde mutfak, yaşam alanı ve uyuma alanı bir arada tasarlanıyor. 

Stüdyo daireler bütçenize de uygun!
Hızlı yaşamın etkin olduğu şu zamanlarda Stüdyo daire tipleri sizlere zamandan kazanç sağlama imkanı sunuyor. Bütçe açısından da oldukça uygun olan bu daire tipleri yaşamı daha da kolay hale getirmeyi amaçlıyor. 

2 tip Stüdyo daire bulunuyor. İlki 1+0 olarak tasarlanan, salon ve mutfak bir arada sunulan stüdyo dairelerdir. Bu daire tipinde banyo dışında ayrıca bir bölge bulunmaz. İkinci tip stüdyo dairelerin ise tek farkı 1+1 şeklinde tasarlanıyor olmalarıdır. Genellikle yatak odası olarak kullanılan ayrıca bir oda daha bulunur.

Sağladığı avantajların başında ısınma giderlerinin ve elektrik, su gibi diğer giderlerin düşmesi, temizlik vaktinin kısalması gelen Stüdyo tipi daireler yerden tasarruf etmenizi de sağlar. Portatif, açılıp kapanabilen ev eşyalarıyla döşenen bu daire tiplerinde katlanılabilen ürünler yaygın olarak kullanılır ve yerden tasarruf sağlanır. Stüdyo tipi daireler genellikle yalnız ya da 2 kişi yaşayanların tercih ettiği bir daire tipi olarak dikkat çekiyor.

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181