Tahliye taahhütnamesi örneği 2018!
Tahliye taahhütnamesi örneği 2018 detaylarını sizler için araştırdık. Kiracının herhangi bir şart belirtmeden evi boşaltacağına dair verdiği yazılı beyannameye tahliye taahhütnamesi denir.

Tahliye taahhütnamesi örneği 2018 için tıklayınız.

Tahliye taahhütnamesi kiracı ile ev sahibi arasında kiracının bulunduğu gayrimenkulü tahliye etme şartları ve süresinin kesin olarak belirlendiği belgedir. Taahhütnamenin hukuki değerinin olması için kiracının hür iradesiyle yazılı bir sekilde ev sahibine tahliye kararını belirtmesi gerekmektedir.

Kiracının tahliye taahhütnamesi verebilmesi için kira sözleşmesi yapıldı tarihten itibaren belirli bir sürenin geçmesi gerekmektedir. Kiracı eğer tahliye taahhüt belgesinde belirtilen son güne kadar evi boşaltmadıysa ev sahibinin ihtarname çekerek dava ve icra yoluna gitme hakkı vardır.

Tahliye taahhütnamesi örneği 2018 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181