Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz kimdir?
Urla Belediye Başkanı 2019 seçimleri ile Burak Oğuz oldu. İşte Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz kimdir sorusunun cevabı.

Burak OĞUZ, 1972 yılında doğdu. İlköğrenimini,  Urla İskele İlkokulu'nda, ortaöğrenimini de Urla Lisesi'nde başarıyla tamamladı. Dokuz Eylül Üniversitesi, İİBF Maliye Bölümü'nden  mezun olduktan sonra  aynı üniversitenin Maliye Ana Bilim Dalı'nda, “Serbest Bölgelerin Mali Yapısı” üzerine uzmanlık tezini yazarak Yüksek Lisans derecesi aldı. Halen doktora çalışmasını tez aşamasında sürdürüyor.
 
İş hayatına, ağırlıklı olarak uluslararası sermayeli şirketlerin vergi, muhasebe ve finans bölümlerinde çalışarak başlayan Burak OĞUZ, 2003
yılında Serbest Muhasebeci Mali Müşavir unvanını aldı. Kendi şirketinde çalışma hayatına devam eden Burak OĞUZ aynı zamanda Kamu Gözetimi Kurumu’ndan Bağımsız Denetçi unvanına sahiptir. İyi derecede İngilizce bilen Burak OĞUZ evli ve iki çocuk babasıdır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181