Yapı kayıt belgesi başvuru süresi uzatıldı mı 2019?
Birçok kişinin sabırsızlıkla beklediği yapı kayıt belgesi başvuru süresi uzatıldı mı 2019 sorusunun detaylarını sizler için araştırdık.

Yapı kayıt belgesi başvuru süresi uzatıldı mı 2019 ?
Yapı kayıt belgesi uzatıldı mı sorusunun cevabı netlik kazandı.Uzatılması yönünde talep gören yapı kayıt belgesi başvuru süresi 2019 yılına uzatıldı. 6 ay uzatma kararı verilen yapı kayıt belgesi başvuru süresi 2019 yılı 15 Haziran tarihinde son bulacak.

2019 yapı kayıt belgesi başvuru süresinden 15 gün sonra yani 30 Haziran tarihinde de ödemeleri sona erecek. Toplamda 9.5 milyon kişinin başvurduğu yapı kayıt belgesi son gün 2019 tarihine kadar başvuran kişi sayısının 14 ila 15 milyona çıkması bekleniyor.

Yapı kayıt belgesi başvuru süresi uzatıldı mı 2019 sorusunun detaylarını sizler için derledik. Yapı kayıt belgesi son başvuru tarihi uzatıldı ile ilgili gelişmeleri ve haberleri takip etmek için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181