Yapı kayıt belgesi son ödeme tarihi ne zaman?
Uzatılması yönünde karar verilen yapı kayıt belgesi son ödeme tarihi ne zaman sorusunun detaylarını sizler için araştırdık.

Yapı kayıt belgesi son ödeme tarihi ne zaman ?
Yapı kayıt belgesi ödeme son günü 2019 yılına uzatıldı. 6 ay uzatma kararı verilen yapı kayıt belgesi son ödeme tarihi 2019 yılı 30 Haziran tarihine kadar uzatıldı. Birçok kişinin sabırsızlıkla beklediği yapı kayıt belgesi son başvuru süresi 2019 ise 15 Haziran'da sona erecek.

Yapı kayıt belgesi 31 Aralık 2017 tarihinden önce yapılan, ruhsatsız ya da ruhsata aykırı ek inşaat alanları içeren tüm yapıları kapsayacak. İnşaat halindeki yapılarda 31 Aralık 2017 tarihi itibarıyla bitmiş kısımları için ilave inşaat alanı ihdas etmemek şartıyla yapı kayıt belgesi alabilecek. Bu şekilde yapı kayıt belgesi verilen kısımların eksik inşaat işleri tamamlanabilecek.  

Yapı kayıt belgesi son ödeme tarihi ne zaman sorusu detaylarını sizler için derledik. Yapı kayıt belgesi son gün 2019 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri takip etmek için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181