Yapı kayıt belgesi sorgulama!
Başvuru için son günlerin yaşandığı yapı kayıt belgesi sorgulama detaylarını sizler için araştırdık.

31 Aralık 2018 tarihinde başvuruların sona ereceği yapı kayıt belgesi başvuru sorgulama e devlet üzerinden yapılıyor. Ayrıca yapı kayıt belgesi e devlet üzerinden online olarak başvurular yapılabiliyor. Yapı kayıt belgesi öğrenme e devlet haricinde bakanlık tarafından açıklanan lisanslı kurulular tarafından kabul edilecek.

Yapı kayıt belgesi sorgulama için tıklayınız.

Başvuru formunda yapının sahibinin kimlik bilgileri ile yapının bilgilerinin yazılacağı bölümler bulunacak. Formda belirtilen yapı tipini seçerek arsa büyüklüğünü ve arsanın emlak vergisi rayiç değerini Maliye Bakanlığı’nın Gelir İdaresi Başkanlığı’ndan öğrenerek beyan edecek.

Toplamda 9.5 milyon başvuru sayısına ulaşılan yapı kayıt belgesi uzatılıp uzatılmayacağı kararı 31 Aralık 2018 tarihinden sonra durum değerlendirilerek açıklanacak. Eğer uzatma kararı verilmezse başvuru ve ödemeler 31 Aralık 2018 tarihinde sona erecek.

Yapı kayıt belgesi sorgulama detaylarını sizler için derledik. İmar barışı sorgulama ile ilgili gelişmeleri ve haberleri takip etmek için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Recep Dilmaç 5 yıl önce

edevlet üzerinden kayıt yaptırdım ve de ödemeyaptım belgeyi nasıl alacam

Avatar
Ali altınsoy 5 yıl önce

Adına kayıtlı

Avatar
Hakkı lsmail yetim 3 yıl önce

banner182

banner181