Yıkım ruhsatı dilekçesi!
Riskli olan ve yıkımı gerçekleştirilecek olan binanın yıkımı için alınması gereken yıkım ruhsatı dilekçesi detaylarını sizler için araştırdık.

Kanun ile zorunlu hale getirilen rislik bir yapının yıkılması için kat maliklerinin hepsinin onay vermesi gerekmektedir. Onay verildiği taktirde yıkım ruhsatı dilekçesi ile belediyelere başvuru yapılır.

Yıkma ruhsatı dilekçesi için tıklayınız.

Kat malikleri tarafından yapılan başvuru sonrasında ilgili belediye tarafından ruhsat 6 iş günü içinde hazırlanır. Ruhsat alındığı tarihten itibaren 60 gün içerisinde yapının yıkılması gerekmektedir. Fakat yıkım bu süre zarfında gerçekleştirilmediği taktirde 30 günlük ek bir süre verilir. Verilen ek süre içerisinde de yaıkım gerçekleştirilmez ise yapının yıkımı iader tarafından yapılır.

Yıkım ruhsatı dilekçesi detaylarını sizler için derledik. riskli bina yıkım ruhsatı dilekçesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.
​Yıkım ruhsatı süresi için tıklayınız.
Yıkım ruhsatı nasıl alınır sorusunun cevabı için tıklayınız.
Yıkım ruhsatı evrakları için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181