Ziraat Bankası konut hesabı 2019!
Birçok kişinin merak ettiği Ziraat Bankası konut hesabı 2019 detaylarını sizler için araştırdık.

Ziraat Bankası konut hesabı 2019 detayları şu şekilde;
İlk kez ev sahibi olmak isteyenlerin açtırdığı konut hesabına devletin yaptığı katkıya devlet konut hesabı deniyor. 3 ila 5 yıl arası düzenli ödeme yapma şartının bulunduğu konut hesabına devlet katkısı kapsamında hesaba yatırılan miktara göre devletin saplayacağı katkıda artıyor. Konut hesabı Ziraat Bankası aracılığıyla açtırıldığı taktirde hesap asgari 3 yıl olarak vadeli açılabiliyor.

Ziraat Bankası konut hesabı açma işlemi bütün yurtiçi şubelerinden yapılabiliyor. Ziraat bankası devlet destekli konut hesabı için üzenli ödemelerini asgari 3 yıl boyunca para yatırma ve çekme limitlerine uygun olarak tamamlayan kişiler, konut edinimi tarihinden itibaren 6 ay içerisinde Ziraat Bankası şubesine konut tapusu ile başvu yapılır. Ziraat Bankası ay içerisinde yapılan başvuruları takip eden ayın ilk 10 işgünü içerisinde Bakanlığa iletir. Bakanlığın uygun bulmasının ardından hak edilen Devlet Katkısı tutarı kişinin hesabına yatırılır.

Konut hesabı hesaplama ziraat bankası ve daha fazla sorunun cevabı için tıklayınız.

Ziraat Bankası konut hesabı 2019 detaylarını sizler için derledik. Ziraat bankası konut hesabı nedir ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181