Bingöl kentsel dönüşüm 2. etap ödeme seçenekleri!
5 etaptan meydana gelecek olan Bingöl kentsel dönüşüm projesi 2. etap ödeme seçenekleri detaylarını sizler için araştırdık.

Bingöl kentsel dönüşüm projesi 2. etap ödeme seçenekleri detayları şu şekilde; Peşin ve taksitli seçeneklerle satışa sunulacak olan Bingöl Kültür Mahallesi kentsel dönüşüm ödeme seçeneği 2. etap şu şekilde; Taksitli satışlarda yüzde 50’si peşin, yüzde 50’si ise vade olanağının sağlanacağı projede taksitlendirmeler 60 ila 120 ay aralığında olacak

Bingöl Beleditesi tarafından hayata geçirilen Bingöl kentsel dönüşüm projesi 2. etap daire satışı 14 Ocak Pazartesi günü yapılacak. Bingöl Kültür Mahallesi'nde inşa edilen Bingöl Belediyesi kentsel dönüşüm satışı ile konut ve işyerleri satışa sunulacak.

15 hektarlık alanında hayata geçirilecek olan Bingöl Belediyesi kentsel dönüşüm projesinin 2 yılda tamamlanması hedefleniyor. Kentin çehresini değiştirecek olan proje içerisinde 80 bin metrekarelik ticari alanlar yer alacak. 18 kapalı, 7 açık otoparkın bulunacağı Bingöl Kültür Mahallesi kentsel dönüşüm projesi kapsamında 33 bin metrekare yeşil alan yer alacak.

Bingöl kentsel dönüşüm projesi 2. etap ödeme seçenekleri detaylarını sizler için derledik. Bingöl kentsel dönüşüm projesi 2. etap ödeme planı ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181