Bingöl Kültür Mahallesi TOKİ projesinin ihalesi yapıldı!
Kültür Mahallesi’nde 1172 konut ve 196 işyerinin inşa edileceği Kentsel Dönüşüm Projesi’nin ihale edildiğini bildiren Başkan Arıkan; “ Örnek bir projeyle hem sorunları çözeceğiz hem de ilimizin çehresini değiştireceğiz”

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, Kültür Mahallesi’nde 15.1 hektarlık alanda uygulanacak olan Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi’nin TOKİ Başkanlığı’nca ihale edildiğini belirtti.

2013 yılından bu yana yaşanan sorunların çözümü noktasında önemli bir eşiğin daha aşıldığını belirten Başkan Arıkan, ihale sürecindeki değerlendirme ve itiraz süreçlerinin tamamlanmasıyla yapım aşamasına start verileceğini kaydetti.

Başkan Arıkan, “Hak sahipleri başta olmak üzere tüm Bingöl kamuoyunun yakından takip ettiği kentsel dönüşüm projesinin ihalesinin gerçekleştirilmesinden dolayı çok mutluyuz. Bu süreçle ilgili gerekli prosedürler tamamlandıktan sonra inşa süreci başlayacak” dedi.

TOKİ Başkanlığınca ihale değerlendirme sürecinin yapılacağını kaydeden Başkan Arıkan, şunları söyledi: “Bu süreç tamamlandıktan sonra inşa süreciyle ilgili gelişmeler başta hak sahipleri olmak üzere tüm kamuoyuyla paylaşılacaktır. Projemizin bu aşamaya gelmesinde yoğun gayret ve emekleri bulunan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum'a, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Cevdet Yılmaz’a, Milletvekilimiz Sayın Feyzi Berdibek’e, Valimiz Sayın Kadir Ekinci’ye, hak sahiplerimize ve projeye katkı sunan tüm dostlarımıza ve çalışma arkadaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum.”

Bingöl Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181