TOKİ 50 bin konut Bingöl kuraları ne zaman çekilecek?
Yatay mimaride inşa edilecek olan Toki 50 bin konut Bingöl kuraları ne zaman çekilecek sorusunun detaylarını sizler için araştırdık.

Toki 50 bin konut Bingöl kuraları ne zaman çekilecek sorusunun detayları şu şekilde;
Bingöl Karlıova Toki ve Bingöl Adaklı Toki projelerini kapsayan bingöl toki 2019 kura çekilişi ne zaman sorusunun detayları henüz netlik kazanmadı. Kura tarihler belli olduğu zaman 'emlaksayfasi.com.tr' adresinde yer alacak.

6 Mart'ta başlayan ve 19 Nisan 2019 tarihine kadar devam eden Toki 50 bin sosyal konut projesi ile 120 ay yada 240 ay vade ile kira öder gibi ev sahibi olunabilecek. 50 bin konutun inşa edileceği sosyal konut projesi kapsamında konutlar en çok zemin üstü 4 kat olarak inşa edilecek. 

Karlıova Toki Evleri 2019 kapsamında kuralı satışa sunulan dairelerin detayları şu şekilde;
2+1 nitelikli 90 adet, brüt 7 metrekare,
3+1 nitelikli 40 adet, brüt 122 metrekare

Adaklı Toki Evleri 2019 kapsamında kuralı satışa sunulan dairelerin detayları şu şekilde;
2+1 nitelikli 78 adet, brüt 85 metrekare,
3+1 nitelikli 18 adet, brüt 128 metrekare

Toki 50 bin konut fiyatları için tıklayınız.
Toki 50 bin konut hangi illerde yapılacak sorusunun cevabı için tıklayınız.

Toki 50 bin konut Bingöl kuraları ne zaman çekilecek sorusunun detaylarını sizler için derledik. Bingöl toki 2019 çekilişi ne zaman ve toki 50 bin konut bingöl kuraları ne zaman çekilecek ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181