Bitlis TOKİ'de 201 işyerinin açık artırması 8 Mayıs'ta!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Bitlis TOKİ'de bulunan 201 adet işyeri "Açık Artırma Yöntemi" ile satışa sunuldu.

Bitlis TOKİ müzayedesi 8 Mayıs 2018, Salı günü saat 14:00’te Bitlis Kültür Merkezi, Hüsrevpaşa mah. Ahmet Eren Bulvarı BİTLİS adresinde gerçekleştirilecek.

Bitlis Merkez Atatürk Mahallesi’nde inşası tamamlanmış ticaret merkezi bünyesinde bulunan 201 işyeri için başvurular 24 Nisan'da başladı ve 8 Mayıs'a kadar devam edecek. 

Bitlis TOKİ başvuru için gerekenler;
- Fotoğraflı nüfus cüzdanı,
- Vatandaşlık kimlik ve Vergi sicil numaraları,
- Yetkili Banka Şubelerine Nakit olarak;
muhammen bedeli 99.999.- TL ye kadar olanlar için 5.000.-(Beşbin) TL,
muhammen bedeli 100.000 - 349.999.- TL’ye kadar olanlar için 10.000.-(Onbin) TL,
muhammen bedeli 350.000 – 999.999.- TL’ye kadar olanlar için 50.000.-(Ellibin) TL,
muhammen bedeli 1.000.000.- TL ve üstünde olanlar için 100.000.-(Yüzbin) TL, katılım teminatı ödemek zorundadırlar.
- Başvuruların vekaleten yapılması durumunda, satışlarla ilgili tüm belgeleri düzenleme, imzalama, beyan ve taahhütlerde bulunma yetkisini içeren vekaletname,
- Başvuru bir tüzel kişilik adına yapılacak ise, Şirketin yetki belgesi ve yetkili kişinin vekalet ile imza sirküleri.
- Bitlis il sınırları içerisinde son 2 yıldır oturuyor olduklarına dair adrese dayalı nüfus kayıt sisteminden alacakları belge (Alıcılar başvuru sırasında “Açık Artırma Satış Şartnamesi”ni imzalayacaklardır.)  

Açık Artırmaya ilişkin bankacılık hizmetleri Türkiye Halk Bankası A.Ş. tarafından yürütülecek olup, başvurular/teminatlar anılan Bankanın tüm şubeleri aracılığı ile kabul edilecektir. Bununla birlikte, teklif alma sonrası Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalatma işlemleri yine anılan Bankalar tarafından belirlenecek Temerküz Şubeler aracılığı ile yürütülecektir. Ayrıca, açık artırma (teklif alma) gününde de başvuru kabul edilecek.

Bitlis TOKİ satış duyurusu için tıklayınız.

Bitlis TOKİ fiyatları için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181