TOKİ açık satış Bitlis! Ekim 2018
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen TOKİ açık satış Bitlis Ekim 2018 detaylarını sizler için araştırdık.

TOKİ açık satış Bitlis Ekim 2018 detayları şu şekilde; 27 Ağustos 2018 tarihinde başlayan Bitlis Toki satış işlemleri kapsamında dükkan satışları sürüyor. 31 Ekim 2018 tarihine kadar ürecek olan Bitlis TOKİ dükkan satışları açık satış yöntemi ile yapılacak.

Bitlis TOKİ projesinde 383 işyeri ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre işyeri seçme ve alma olanağı ile satışa sunuldu. Bitlis Merkez Atatürk Mahallesi Projesi kapsamında inşa edilen projede 28 Ağustos 2018 – 21 Eylül 2018 tarihleri arasında dükkanların teslim işlemleri yapıldı. Kalan dükkanların satışları T.Halk Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülecek. Toki kurasız satış Bitlis detayları için tıklayınız.

TOKİ açık satış Bitlis ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdantakip edebilirsiniz. Toki Bitlis satışları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Bitlis Atatürk TOKİ işyeri satış fiyatları için tıklayınız.

Bitlis Atatürk TOKİ işyeri satış duyurusu için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181