TOKİ Bitlis Beşminare konutları 2019!
Alt ve orta gelir grubuna yönelik konut üretimi yapan Toki imzası taşıyan Toki Bitlis Beşminare konutları 2019 detaylarını sizler için araştırdık.

Toki Bitlis Beşminare konutları 2019 detayları şu şekilde;
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilecek olan Bitlis Beşminare Toki ihalesi 12 Aralık 2019 tarihinde saat 15:00'da yapılacak. Bitlis Beşminare Toki 1. etap için çalışmalara ihale gerçekleştirilip sonuçlandıktan sonra başlanacak.

Bitlis İli Merkez İlçesi Beşminare Mahallesi 1. Etap kapsamında inşa edilecek olan bitlis beşminare toki 2019 kapsamında 1 adet ticaret merkezi, 1 adet cami, altyapı ve çevre düzenlemesi işinin de yapılacak. 

317 konuttan oluşacak olan Bitlis Beşminare Toki ihalesinin yapılacağı yerin açık adresi belli olduğu zaman 'emlaksayfasi.com.tr' adresinde yer alacak.

Toki Bitlis Beşminare konutları 2019 detaylarını sizler için derledik. Bitlis beşminare toki konutları 2019 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181