'Ankara'da her yıl daha fazla konut satılıyor!'
Hızlı kentsel dönüşüm ve inşaat kalitesi yüksek yeni yerleşim bölgeleriyle merkezden çevreye yayılan Ankara'nın, İstanbul olma yolunda hızla ilerlediğini belirten Karademir, "Artık her bölge kendi içinde merkez oldu" dedi. Karademir değerlendirmesini şöyle sürdürdü: "Artık bütün ilçelerde özel okullar, etütler, sağlık kuruluşları her yerde var. Devletin bürokrasisi ise binalarını yeni yerleşim yerlerine kaydırıyor. Ankaralıların konutla ilgili tercihleri de değişiyor. Konutların site içinde olması en önemli kriter olarak görülüyor. Alıcılar, güvenlikli ve sosyal donatıları güçlü konutlar istiyor.

9 BİN METREKARE YEŞİL ALAN
Lüks konut projesi olarak tasarlanan Arte Borgo, toplam 10 bin 829 metrekare alan üzerine kurulu. Projenin yaklaşık 9 bin metrekaresi rekreasyon alanları, yeşil alanlar ile dolaşım, spor ve dinlenme alanları olarak düzenlendi. 138 daireden oluşan projenin ilk etabında 5+1 290 metrekare ve 5+1 250 metrekare olmak üzere iki farklı daire seçeneği bulunuyor. Proje giriş lobisi, yönetim ofisleri, kafeterya ve dinlenme alanları, yüzme havuzları fitness salonu, sauna, yürüyüş parkuru, tenis kortu, basketbol sahası, çocuk oyun alanları ve diğer birçok sosyal donatısıyla Ankaralıların ihtiyaçlarına tam anlamıyla cevap veriyor."

Hürriyet Ek Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181