Ankara'da İncek Yumrutepe yatırımcının yeni adresi oldu!
Ankara'nın yükselen değeri İncek Yumrutepe, trafikten uzak, temiz havasının yanında, göl ve orman manzaraları ile hem ev almak isteyenlerin hem de yatırımcıların gözdesi oldu.

Geniş yaşam odasının her zaman istenilen sıcaklıkta yer aldığı Royal İncek, lüks ve konforu bir arada yaşatıyor. Mimarisiyle dikkat çekici, sosyal olanaklarıyla etkileyici Royal İncek, sizi sporla iç içe bir hayata davet ediyor.

GÖL MANZARASI HAYATIN BİR PARÇASI: PARK HAYAT
İsmen inşaat imzalı Park Hayat, 19 ve 6 katlı, yatay ve dikey 2 blokta, 3+1,4+1 ve 5+1 (flat, dubleks ve tripleks) seçenekleri ile toplamda sadece 60 daireden oluşuyor. Park Hayat, yaşamınıza sunulan alanları olabildiğince geniş tutuyor. Park Hayat'ta, park sorununu da tamamen ortadan kaldıran 95 aradık kapalı otopark yer alıyor. Yerden ısıtma sisteminin yer aldığı projede, ıslak zemin ve koridorlarda seramik kullanıldı. Lamine parke yer alan dairelerdeki doğramalar alüminyumdan oluşuyor. En kucuk dairesi 150 metrekare olarak planlanan projede, 340 metrekareye kadar daire seçeneği sunuluyor. Ayrıca her daire için 8-15 metrekare aralığında kapalı bir depo da mevcut. Yasamayı bilen bir ekibin mimari bakışıyla şekillenen proje, hayatın gereksinimlerini gözeterek yaşamınıza geniş geniş alanlar bırakıyor.

MODERN VE SIK TASARIMIYLA ÇAĞDAS BİR ESİNTİ: PLUS+30 DEMİRLER
Harita İnşaat tarafından hayata geçirilen ve modern dıs cephesini zamansız bir sıklığa sahip iç mekanıyla birleştiren çağdaş bir esinti olan Plus +30, Mogan ûölü'ne çarpıcı manzaralar sunan mimari projede, konforlu bir yasam sunuyor. Şehrin en tepesinde, ferahlatan manzarası ile tıpkı New York'taymıs hissi veren proje, guclu dıs mimarisi, havadar ve hafif iç mekan planlamasını birleştiren kurgusu ile fark yaratıyor. Yeni bir cephe modellemesi ile inşa edilen Plus +30, mutfak ve salon bölümlerindeki cam yüzeyleriyle dikkat çekiyor. Özel dokunuşlar ve yetenekli ellerle seçilmiş nüanslar, modern ve rahat yasam alanlarını oluşturdu. Mutfak deneyimleri için geniş alanlar yaratıldığı proje kapsamında, mutfak için özel konseptler oluşturuldu. Modern görünüşe sahip mimari anlayışı endüstriyel dokunuşlarla sürekli bir sıklığa çevrilen Plus + 30 incek'te, ic mekan kurgusu, klasik bir düşünce olan geleneksel aile yaşantısına çağdas aksanlar katıyor.

Ev alma kıstaslarının değiştiği son yıllarda, gayrimenkul trendleri de şartlara göre değişti. Evin fiyatından önce konforu, lokasyonu, kullanılan malzemeler, sosyal donatılar ve sağladığı şartlar artık ön plana çıkıyor. Ev almak isteyenler, sosyal yaşamın içinde, havası temiz ve çocukların vakit geçirebileceği projelere değer veriyor. Tüm bu şartlan sağlayan Ankara'nın yükselen değeri İncek Yumrutepe, hem ev almak isteyenlerin hem de yatırımcıların gözdesi haline geldi.

Talebin arttığı İncek Yumrutepe, temiz havası, göl-orman manzaraları ve önemli gayrimenkul projeleriyle dikkatleri çekiyor. Hem arsa alıp yatırım yapmak isteyenlerin, hem de müteahhitlerin göz bebeği olan İncek Yumrutepe'nin kâr marjı da hızla yükseliyor. Bölgenin trafikten uzak ve Türkiye'nin en önemli eğitim kurumlarının merkezi olması da burada gerçekleştirilen projelere ilginin yoğun olmasını sağlıyor. Son yılların yükselen değeri incek Yumrutepe'de hayata geçen değerli projeleri Star Ankara okuyucuları için araştırdık.

GENİŞ YASAM ODALARI
Gasterm Mühendislik tarafından hayata geçirilen Royal İncek projesinde, her bir metrekare en verimli şekilde değerlendirildi. Geniş Yaşam Odasının her zaman istenilen sıcaklıkta yer aldığı Royal İncek, lüks ve konforu bir arada yaşatıyor. Mimarisiyle dikkat çekici, sosyal olanaklarıyla büyüleyici Royal İncek, sizi sporla iç içe bir hayata davet ediyor. Pilates, yoga gibi sporları yapmaya uygun 140 metrekarelik fitness salonu, 120 metrekarelik havuzu ve 30 metrekarelik çocuk havuzu, bay, bayan sauna ve duş alanları ile hem size hem de çocuklarınıza sağlıklı bir yaşam sunuyor. Siz havuz başında dinlenirken, çocuklarınız da basketbol oynayabilir gençlik alanında arkadaşları ile keyif dolu zamanlar geçirebilir.

DOĞAYLA İÇ İÇE
Temiz havayla iç içe günün her saati formunuzu koruyabileceğiniz yürüyüş parkurlarının yer aldığı projede, çocuklarınızla birlikte eğlenerek sağlıklı yaşama başlayacağınız basketbol sahası bulunuyor. Çocuklarınızın güven içerisinde arkadaşlarıyla beraber eğlenceli anlar yaşayacağı kapalı ve açık çocuk oyun alanları bulunan projede, komşularınızla ve dostlarınızla bir araya gelebileceğiniz çok amaçlı site toplantı salonu yer alıyor. Her zaman huzurlu ve doğayla iç içe her katta yer alan kat bahçeleriyle dikkat çeken Royal İncek'te, her daireye ve misafire kapalı otopark imkanı bulunuyor. 24 saat güvenlik ve teknik servis imkanına sahip Royal İncek, iskanı alınmış ve hemen teslim daireleriyle ilgi görüyor.

REZİDANS YAŞAMINA YENİ BİR BAKIŞ
VEBTAŞ Mühendislik İnşaat Enerji Turizm A.Ş. tarafından hayata geçirilen VEB TOWER/ İncek, nitelikli konut ihtiyacına yanıt verirken bünyesinde barındırdığı yenilikler ve özgün tasarım anlayışıyla rezidans yaşamına yeni bir bakış açısı getirmeyi hedefliyor. VEB TOWER/İncek'te birinci sınıf malzemeler, dünyaca ünlü markalar ve en son teknoloji ürünlerinin kullanıldığı iç dekorasyonda her şey daha konforlu bir yaşam için tasarlandı. Mutfağından banyosuna, seramiklerinden parkesine kadar her detayı minimal tasarım anlayışıyla ve titizlikle tasarlanan VEB TOWER/İncek'in, kusursuz tarzı yaşamlara zarafet ve şıklık katacak.

Tek kule ve iki katlı bir yapı olarak yükselen VEB TOWER/İncek'in dinamik kütlesi kademelenerek oluşturduğu ortak kullanım alanlarında ve çeşitlenen plan şemasında özgün karakterini oluştururken, kent imgesinde önemli bir yer tutmayı hedefler. VEB TOWER/İncek, kent yaşamına getirdiği hareketle beraber konforlu yaşam alanları ve ortak kullanım senaryosu ile kendi içinde ve bölge genelinde öncü bir proje olmayı amaçlıyor. VEB TOWER/İncek'in, 'V plan kurgusunda açılı konumlanışıyla Mogan, Eymir ve Gölbaşı manzaralarını sunar. "V" formunda dış bükey bir yapı olarak tasarlanan 122 metre yükseklikte 36 katlı bir kule ve 2 katlı bir yapıdan oluşan VEB TOWER/İncek projesi, tamamı güneydoğu cepheli ve 7'inci kattan sonra Mogan, 28'inci kattan sonra ise Mogan ve Eymir gol manzaralı, 86 farklı tip ve tamamen kişiye özel Penthouse daire tiplerinden oluşuyor. VEB TOWER/İncek, yapı bünyesinde farklı konut tiplerinin bir araya gelişiyle "Dikey Mahalle" kurgusunu kullanıcılarına vaat eder. Toplam alanın 3 bin 811 metrekaresinin peyzaja ayrıldığı projede, 4 bin metrekarelik kapalı otopark ve 86 depo yer alıyor. VEB TOWER/İncek'in, akıllı bina teknolojisi ile ısınma ve elektrik giderlerinin de ekonomik düzeyde tutması amaçlanıyor.

YEPYENİ BİR KONSEPT: TİM TOWERS 
TİMTAŞ tarafından gerçekleştirilen Tim Tovvers, 142 metre yükseklikte, 38 katlı iki kuleden oluşuyor. 13 bin 387 metrekarelik alan üzerinde kumlu ve 61 bin 500 metrekarelik inşaat alanına sahip olan Tim Towers'ta, farklı tip ve büyüklüklerde 2+1, 4+1 ve 5+1 olmak üzere toplam 161 daire bulunuyor. Proje toplam alanının 12 bin metrekaresini yeşil alanlar için saklıyor. Tim Towers'ın en keyifli özelliklerinden biri de her bir daire için 50 metrekareyi bulan büyüklükteki balkonları. Her iki kulenin 23. katında yer alan 750 metrekare kapalı havuz, spor salonu, bulutların arasında ve iki göl manzarasıyla günün stresinden arınma olanağı sunuyor. Projede, fitness salonu, yazın açılabilen yüzme havuzu, güneşlenme terası ve sauna yer alıyor.

SOSYAL ALANLARIYLA AYRICALIKLI BİR YAŞAM: EDE TOWER
DETAS Konut A.S. bünyesinde gerçekleştirilen Ede Tower projesi, çevresinde yer alan eğitim kurumları, alışveriş merkezleri, önemli ulaşım akslarına yakınlığı ile ayrı bir önem taşıyor. Mogan Golü ve Ankara manzaralı 35 katlı kule konut projesi olarak hayata geçirilen Ede Tower'da, 121 rezidence dairesi yer alıyor. Akıllı ev sistemiyle donatılan ve daireyi cep telefonuyla yönetme olanağı sunan Ede Tower, özgün mimarisi, güvenliğe verdiği önem, kullanılan malzemenin kalitesi ve sosyal alanlarıyla ayrıcalıklı bir yasam vaat ediyor. Projede yer alan 1+1 daireler 76-81-87 metrekare net, 2+1 daireler 111 metrekare net, 3+1 daireler 133-163-169 metrekare net ve 4+1 daireler ise 206 metrekare net alanlara sahip. Alkan A.S. tarafından hayata geçirilen Endpoint, ideal konumuyla Çankaya'ya 10 dakika, Cayyolu'na 5 dakika mesafede yar alıyor. Sıfır park yeri sorunu ve yaya kullanımına ayrılmış özel alanlarıyla Endpoint, hem çevre düzenlemesi hem de bina içi tasarımıyla işlevsel, sık ve güvenilir bir atmosfer sağlamak için tüm donanımlara sahip. Her dairede yer alan balkonlardan görünen şehir manzarası, Ankara'nın en güzel anlarını yaşatıyor.

ENDPOİNT 
Hem çevre düzenlemesi hem de bina içi tasarımıyla işlevsel, şık ve güvenilir bir atmosfer sağlamak için tüm donanımlara sahip. 

ROYAL İNCEK
Mimarisiyle dikkat çekici, sosyal olanaklarıyla büyüleyici Royal İncek, sizi sporla iç içe bir hayata davet ediyor. 

VEB TOWER
İncek’te birinci sınıf malzemelerin, dünyaca ünlü markalar ve en son teknoloji ürünlerinin kullanıldığı iç dekorasyonda her şey daha konforlu bir yaşam için tasarlandı.

TİM TOWER
142 metre yükseklikte, 38 katlı iki kuleden oluşuyor.  Tim Towers, 13 bin 387 metrekarelik alan üzerinde kurulu ve 61 bin 500 metrekarelik inşaat alanına sahip. 

Star Ankara Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181