'Ankara'da konut talebi artıyor!'
Başkent, yeni yerleşim bölgeleri ve kentsel dönüşüm projeleriyle yeni bir görünüme bürünüyor. Her yöne genişleyen kentte, özellikle lüks konut projeleri dikkat çekiyor. Yatırımcılar ve ev sahibi olmak isteyen ler son dönemde şehrin en köklü yerleşim yerlerine rağbet gösteriyor. Kentin metropol ilçelerinden olan Yenimahalle, tarihine uygun yeni yapılaşmalarla cazibe merkezine dönüştü. Deso İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Demir, Ankara'nın dinamizminin en önemli göstergelerinden birinin değişen kent merkezi olduğunu söyledi. Ankara'da konut talebinin yüksek olduğunu ifade eden Demir şu bilgileri verdi:

"Gold Wings II konutları, ev sahibi olmak isteyenler ve yatırımcılara birçok avantaj sunuyor. Rahatlığın ve mutluluğun en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü proje, sosyal alanlarında doğayla barışık olarak basketbol-futbol-voleybol sahası, koşu-bisiklet-yürüyüş yolu, açık ve kapalı çocuk oyun alanı, dev satranç alanı, dinlenme ve seyir terasları yer alıyor. Özel korumalı duvarlar, 7/24 kamera sistemi, her daireye özel şifreli giriş çıkış kontrolü, duman ve su dedektörleri, özel yangın sistemi gibi özellikler bulunuyor. Her daireye özel hobi bahçesinin oluşturulduğu projede, ev sahiplerinin çiçek, meyve ve sebze ekebileceği hobi bahçesi bulunuyor. Farklı boyutlarda bahçesi ve kış bahçesi olan 4+1 daireler, tercihe göre 7+1 teras bahçeli dubleks daire ve teraslı dubleks daire seçenekleri ile geniş ailelere hitap ediyoruz. Geniş aileler özellikle dubleks daireleri tercih ediyor. Ev sahiplerine özel numaralı otoparkın yanı sıra misafirlerin araçlarını güvenle bırakabilecekleri misafir otoparkı yer alıyor."

Hürriyet Ek Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181