Ankara konut metrekare fiyatları!
Birçok kişinin merak ettiği Ankara konut metrekare fiyatları detaylarını sizler için araştırdık.

Türkiyenin başkenti olan Ankara konut metrekare fiyatları ilçeden ilçeye değişiklik gösteriyor. Kasım 2018 konut satış istatistikleri sıralamasında İstanbul'dan sonra 2. sırada yer alan Ankara ev fiyatları yeni bir konut arayışında olanların en çok araştırdığı soruların başında geliyor. Bizde sizler için Ankara konut fiyat artışı listesini REİDİN 2018 verilerine göre derledik.

Açıklanan rapora göre konut fiyatları en çok artan ilçe Yenimahalle oldu. Ankara konut fiyatları en yüksek ilçe Çankaya olurken Çankaya'yı Keçiören takip etti. Ankara'da en düşük konut fiyatlarına sahip ilçe ise Altındağ olarak belirlendi.

İşte Ankara ilçelere göre metrekare fiyatları 2018 listesi;


Kasım 2018 konut satış istatistiklerine göre bir önceki yılın aynı ayına göre Türkiye'de %27 bir azalışla gözlemlenerek toplam satış 89 bin 626 oldu. Ankara ise %8,7 pay ve 7 bin 834 konut satışı ile İstanbul'dan sonra ikinci sıraya yerleşti. Ankara'da gerçekleşen 7 bin 834 adetlik konut satışında liderliği bin 255 adet konut satışı ile Keçiören kazandı. Keçiören'i bin 240 konut ile Çankaya, bin 166 konut ile Mamak ve 800 konut ile Yenimahalle takip etti.

Ankara konut metrekare fiyatları detaylarını sizler için derledik. Ankara konut fiyatları ne kadar sorusu ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181