Ataköy -Zeytinburnu hattı değerleniyor!
Ataköy -Zeytinburnu hattında hayata geçirilen rezidans projeleriyle bölgenin çehresi değişiyor. Sahil hattının imara açılmasıyla yeni proje gelişim bölgesi haline gelen hatta birbiri ardına lüks projeler yükseliyor. Özelleştirme İdaresi ve TOKİ tarafından satılan arazilerde, Emlak Konut ve TOBB'un arsalarında ve özel sektörün kendi mülklerinde yükselecek projeler tamamlandığına yeni bir görünüme kavuşacak bölge, deniz manzarasıyla İstanbul Boğaz'ına rakip olacak.

Zeytinburnu, Kazlıçeşme, Veliefendi, Ataköy hattında Kuzu Grup, Ağaoğlu, Sinpaş, Doğa Gayrimenkul, Özyazıcı gibi inşaat firmalarının proje inşaatları devam ediyor. Metrekare fiyatlarının 15-25 bin lira seviyesinde olduğu bölgeye, merkezilik ve ulaşım avantajları nedeniyle başta Körfez sermayesi olmak üzere yabancı yatırımcılar da ilgi gösteriyor. Dati Holdingin 500 dönüm üzerinde inşa edeceği AVM, otel, ofis ve rezidanstan oluşan karma projesiyle önemli bir çekim merkezi olacak bölgede, şehir parkı projesinin hayata geçmesiyle birlikte değer artışının devam edeceği öngörülüyor.

Sözcü Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181