'Bağdat Caddesi'nde kiralar yüzde 20 azaldı!'
Ünlü markalar, yüksek kira, düşen ciro ve kentsel dönüşüm çalışmaları nedeniyle Bağdat Caddesi'nden ayrılıyordu. Ancak kiralarda yüzde 20 indirim yapıldığı için geri dönmeye hazırlanıyorlar. Coldwell Banker Türkiye Başkanı Gökhan Taş, "Bağdat Caddesi'nden giden markalar, son 15 gündür geri dönmeye başladı. İnanılmaz yoğun ve hareketli günler görüyoruz. Giden markaların geri dönme eğilimleri olunca kiralarda indirim de başladı. Bunun temel sebebi, Türkiye'de başka Bağdat Caddesi yok. Mal sahipleri de, kiracılar da bunun farkındalar.'' dedi.

Bağdat Caddesi'nde mağazaların yoğunlaştığı Şaşkınbakkal-Suadiye arasında şu an 40'a yakın mağaza boş. Bölgede kiralık dükkanların metrekare fiyatı 100-150 dolar.

Posta Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181