Basın Ekspres Yolu metro ile değerine değer katacak!
Güneşli Basın Ekspres Yolu'nda projeler geliştiren Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Yeni Havalimanı projeleriyle bölgenin merkezi iş alanı tescil edilmiş olacağını söyledi. Özkök, İstanbul'un en önemli iki ulaşım aksı olan E-5 ve TEM otoyolunu birbirine bağlayan Basın Ekspres Yolu'nun böylece daha da önemli bir kavşak haline geleceğini kaydetti. Özkök "Basın Ekspres Yolu, son üç yılda üç kat değerlendi. Atatürk Havalimanı'na 10 dakika mesafedeki Basın Ekspres Yolu, metronun da ulaşmasıyla değerine değer katacak" dedi.

Halen bölgede G-Rotana ve G-Yoo Inspired by Starck projelerini yürüten Mar Yapı'nın bölgede yeni proje lansmanma hazırlandığını da belirten Münir Özkök "Biz, Güneşli'ye her zaman inandık. Burada 10 yıl önce Güneşli Konutları ile ilk adımı attık. Daha sonra bölgenin lokasyon olarak özelliklerine odaklanarak burada lüks rezidanslar inşa edebileceğimizi fark ettik. Divan markasını Güneşli'ye taşıdık. Divan Suites İstanbul G Plus şu anda bölgenin en başarılı oteli olarak Divan kalitesi ve ayrıcalığıyla hizmet veriyor" dedi. Özkök, Güneşli'de projelerin her geçen gün değer kazandığını ve bölgenin yatırımcılar için cazibesini koruduğunu ifade etti.

Sabah Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181