'Basın Ekspres Yolu ulaşım projeleri ile değerleniyor!'
Güneşli Basın Ekspres Yolu’nda öncü projeleri gerçekleştiren Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, üçüncü köprü ve üçüncü havalimanı projeleriyle Güneşli’nin merkezi iş alanı niteliğinin tescil edilmiş olacağını söyledi. Özkök, İstanbul’un en önemli iki ulaşım aksı olan E-5 ve TEM otoyolunu birbirine bağlayan Basın Ekspres Yolu’nun böylece daha da önemli bir kavşak haline geleceğini kaydetti. Özkök “Basın Ekspres Yolu, son üç yılda üç kat değerlendi. Atatürk Hava Limanı’na 10 dakika mesafedeki Basın Ekspres Yolu, metronun da ulaşmasıyla değerine değer katacak” dedi.

Güneşli Basın Ekspres Yolu’na değer katan lüks rezidans projelerinin mimarı Mar Yapı, Divan Suites İstanbul G Plus Managed By Divan projesini hayata geçirdi. Halen bölgede G-Rotana ve G-Yoo Inspired by Starck projelerini yürüten Mar Yapı’nın bölgede yeni proje lansmanına hazırlandığını da belirten Münir Özkök “Biz, Güneşli’ye her zaman inandık. Burada 10 yıl önce Güneşli Konutları ile ilk adımı attık. Daha sonra Güneşli Basın Ekspres Yolu’nun lokasyon olarak özelliklerine odaklanarak burada lüks rezidanslar inşaa edebileceğimizi fark ettik ve çok başarılı olduk. İnşaat kalitemizle Divan markasını Güneşli’ye taşıdık. Divan Suites İstanbul G Plus şu anda bölgenin en başarılı oteli olarak Divan kalitesi ve ayrıcalığıyla hizmet vermektedir” dedi.

Değer yaratan projeler
Bölgedeki ikinci rezidans projelerinin halen yapımı süren G-Yoo Inspired by Starck olduğuna dikkat çeken Özkök, üçgen mimarisi ve dünya çapında bir tasarımcı olan Philippe Starck işbirliğiyle hayata geçen projeyle Güneşli’nin yepyeni bir çehreye bürüneceğini ifade etti. Ayrıca, uluslararası bir otel markası olan Rotana’nın işleteceği G-Rotana inşaatını da sürdürdüklerini aktaran Özkök şu bilgileri verdi: “Yatırımcılar, Basın Ekpres Yolu’nun yatırım değerinin farkındalar ve şimdi üçüncü havaalanı ve üçüncü köprü bağlantı yollarının Güneşli’ye uzanmasıyla ne kadar doğru bir karar verdikleri ortaya çıkıyor. Güneşli, artık İstanbul’un üç havaalanının ve tüm otoyolların ana ulaşım aksında yer alıyor.”

Dünyaca ünlü Yoo markası İstanbul’da
Miami, Londra, Berlin, St.Petersburg, New York, Moskova, Paris, Buenos Aires, Hong Kong, Münih ve Toronto gibi dünyanın en önemli metropollerinde imzası bulunan Yoo markasını G projesiyle bir araya getiren Mar Yapı, Basın Ekspres yolundaki G-YOO Inspired by Starck projesinde teslimlere 2017’de Eylül ayında başlıyor.

Toplam 17 bin 226 metrekare üzerinde yükselen GYOO Inspired by Starck tamamlandığında 95 bin metrekare alana sahip olacak. Güneşli’de çok merkezi bir konumda bulunan G projesi 47 metrekareden, 113 metrekareye kadar 1+0, 1+1 ve 2+1 tiplerinde konutları barındırıyor. Proje 340 bin TL’den başlayan fiyatlarla müşterilere sunuluyor.

Kuzeye bakan dairesi yok
Proje tasarımını Suyabatmaz Demirel Mimarlık’ın yaptığı GYOO Inspired by Starck, üçgen tasarımı sayesinde gün ışığını daha fazla alabiliyor. Yine üçgen tasarımının ve projenin konumunun getirdiği bir başka önemli detay da, kuzey cepheye direkt bakan dairesinin olmaması. Dünyanın yaşayan en önemli tasarımcılarından biri ve YOO markasının yaratıcısı olan Philippe Starck imzalı iç mekanlarıyla G YOO Inspired by Starck, Basın Ekpres Yolu’nda çıtayı yükseltecek.

Rotana uzmanlığı Türkiye’de
Mar Yapı’nın yine Basın Ekspres Yolu üzerinde konumlanan rezidans, otel ve mağazalardan oluşan karma projesi 30 katlı bir üçgen kule şeklinde tasarlandı. 2013 MIPIM Future Project Awards’ta ödüle layık görülen Suyabatmaz Demirel mimarlık ofisinin mimari tasarımını yaptığı proje 7 bin metrekare arazi üzerinde inşa ediliyor. G Rotana, dünyanın en büyük otel işletme gruplarından Rotana’nın işleteceği 152 odalı bir otel, 17 katta toplam 153 adet rezidans, 2 bin 500 metrekare ticari alan ve otelle rezidanslara ayrı hizmet verecek sosyal tesislerden oluşuyor.

“Otel apartmanları” konsepti
G Rotana, bilinçli ve genç gezginler için fonksiyonellikle birlikte tarz ve konfor içeren bir yaşam biçimi vaat ediyor.Gelir garantisiyle sunulan G Rotana rezidansları, şimdiden yatırımcıların ön taleplerini almaya başladı. Rezidansların bir başka önemli özelliği ise yatırımcılar tarafından istenirse Rotana’nın farklı ülkelerde de kullanılan başarılı bir havuz sistemi olan “Otel Apartmanları”na dahil edilebiliyor olması. Böylece daireler projede bulunan otel odaları gibi kullanılarak yatırımcısına ek gelir de sağlayabilecek. Rotana’nın know-how’ı, otelcilik altyapısı ve rezervasyon ağı her bir rezidansı, yüksek potansiyele sahip birer yatırım aracına çevirebilecek. Bu sisteme dahil olmak istemeyenler ise rezidans hizmetlerini Rotana kalitesi ile alabilecekler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181