'Çekmeköy yakın gelecekte eğitim üssü haline gelecek'!
Bölgede önemli projeler hayata geçiren 216 Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Bilent Dündar, Çekmeköy'ün markalı konut projeleri için son yıllarda önemli bir merkez haline geldiğini anlatırken, özellikle bölgenin eğitim kurumlarına yaptığı ev sahipliğine vurgu yaptı. Dündar, "Bölge, Çekmeköy Belediyesi'nin başarılı çalışmaları, yapımı devam eden ulaşım hatları ve dev yatırımlarla daha da değer kazanacak. Ayrıca önemli eğitim kurumlarına da ev sahipliği yapan Çekmeköy, yakın gelecekte eğitim üssü haline gelecek. Bölgede şu anda markalı konut anlamında 25 proje yükseliyor" dedi. 

Bilent Dündar, Çekmeköy'ün Marmara Depremi'nin ardından daha da öne çıkmaya başladığını anlatırken, bölgenin villa ve konut projeleriyle özellikle son 10 yılda yukarı doğru bir grafik gösterdiğini kaydetti. Dündar, "Çekmeköy Kent Meydanı projesi, Çekmeköy-Üsküdar Metrosu, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu'na bağlantı yolu, Sabiha Gökçen Havaalanı, Şile Yolu yolu gibi dünyanın en büyük havalimanına hiç trafiğe girmeden direkt ulaşım sağlayacak olan bu yatırımlar bölgeye özellikle değer katıyor. Ayrıca Çekmeköy Belediyesi'nin başarılı çalışmalarıyla,bölgenin yapımı devam eden ulaşım hatları ve dev yatırımlarla daha da değer kazanacağını öngörüyoruz. Bölgenin bir avantajı da Karadeniz ormanına komşu olması, çünkü bölge halkının en büyük alışkanlıklarından biri orman yürüyüşleri. Bölgenin Türkiye'nin en önemli Ar-Ge merkezi ve eğitim kurumlarına ev sahipliği yapıyor olması büyük avantaj olarak ön plana çıkıyor" diye konuştu.

Milliyet Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181