Etimesgut'ta talep 1+1 daireler!
Yaklaşık 10 yıl sonra nüfusunun 1 milyon olması beklenen Etimesgut, Başkentin en hızlı gelişen ve dönüşen bölgesi olma unvanını sürdürüyor. Ankara'nın en cazip ilçeleri arasına giren Etimesgut'un; merkezi konumu, sosyo ekonomik yapısı ve istikrarlı gelişimi ev sahibi adaylarının öncelikli tercihi olmasını sağlıyor. Daha büyük ve daha modern bir kent vizyonu için gelişiminin ivmesini her geçen gün artıran bu ilçe toplumun tüm kesimlerinden yoğun ilgi görüyor. Modern inşaat projeleri ile de desteklenen Etimesgut'un vizyonu genişliyor.

1+1 KONUTLARA RAĞBET VAR

İlçenin merkezinde projelendirdikleri yapılarıyla adından söz ettiren Kayalar Grup'un Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Kayalar, 41 ilden daha büyük olan Etimesgut'un konut tercihlerini şöyle anlattı: "Etimesgut'un büyümesi, kendi içinde bir şehir haline gelmesi Başkentimiz için sevindirici gelişmelerden. Yıllardır bu semtte yapılandırdığımız projeler bizlere birçok tecrübe kattı. Bu tecrübelerden edindiğimiz bilgilere göre şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki Ankara gibi büyükşehirlerde artan çalışan sayısı, yaş almış kişilerin kendi evlerinde oturmak istemesi ve öğrencilerin tercihiyle 1+1 dairelere olan rağbet sürekli artıyor. Güvenlikli site içerisinde, tüm sosyal donatılara sahip olan 1+1 daireler, hem yatırımcının hem de yalnız yaşayanların tercihi oldu."

EVLERLE BİRLİKTE MASRAFLAR DA KÜÇÜLÜYOR

Küçük evlerin standart konutlara göre birçok avantajı olduğunu belirten Kayalar, temizlikten elektrik faturasına, ısı yalıtımından mobilya giderlerine kadar 'ev* denilince akla gelebilecek tüm harcamalardan tasarruf edileceğini söyledi. 'Evlerde en büyük problemlerden biri olan ısıtma ve soğutma sorunu küçük evler için problem olmaktan çıkmış durumda" diye konuşan Kayalar, birçok açıdan avantaj sağlayan bu tür yapıların gelecekte yatırımcısına yüksek oranda kazanç getireceğini ekledi. 

SATIŞ VE KİRALAMA AVANTAJI
1+1 dairelerde sirkülasyonun hızlı olduğunu belirten Cahit Kayalar, bu tip dairelerin kolay satış ve kiralama avantajı bulunduğunu söyledi. Etimesgut'un lokasyon avantajı ve çevre semtlere ulaşım kolaylığı olmasından dolayı Başkentin tüm bölgelerinden rağbet gördüğünü belirten Kayalar, son projeleri Kayalar Tower'ı da tüketicinin bu ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak yapılandırdıklarını dile getirdi. 24 saat güvenlik hizmetinden saunaya, yüzme havuzundan spor salonuna kadar birçok donatıyı bir arada bulunduran Kayalar Tovrer'da home ofis ve dükkanların da bulunduğunu belirten Kayalar, ev sahibinin site içerisinden çıkmadan bütün ihtiyaçlarını giderebileceğini söyledi. Özellikle yaş almış kişiler, hamileler ve çeşitli rahatsızlıklarından dolayı evlerinden çıkma imkanı bulunmayanlar için bu tür yapıların birçok avantajı bulunduğunu belirten Kayalar, standart konutlara göre daha uygun fiyatlı olan 1+1'lerin önemli bir yatırım aracı olduğunu dile getirdi.

Sözcü Ek Fazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181