Evrim Kırmızıtaş Re-Max kongresinde ofis yatırımlarında değer kazanacak bölgeleri açıkladı!
Türkiye’nin rekortmen emlak danışmanlarından Evrim Kırmızıtaş , geçtiğimiz günlerde katıldığı Re-Max kongresinde son yıllardaki başarılarını katılımcılarla paylaşırken önümüzdeki yıllarda cazibe merkezi olacak İstanbul’un ofis yatırımlarında değer kazanacak bölgelerini açıkladı.

İlk olarak Ataşehir bölgesi Anadolu yakasında her iki köprüye ulaşımın rahatça sağlandığı bölge son yılların iş yeri yatırımında cazibe merkezi olmaya devam ediyor. Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı ve Kadıköy-Ataşehir raylı sistem projesinin ofis yatırımlarına olumlu etkisi olacağını beklemekteyiz.

İkinci olarak İstanbul-Maltepe- Kurtköy hattında Pendik-Kadıköy metro hattının ulaşımı son derece kolaylaştırdığı bölge yeni nesil ofis stoklarıyla dikkat çekiyor.Maltepe ve Kartal a göre ofis fiyatlarının daha uygun olduğu Kurtköy bölgesinde de nitelikli ofislerin kira bedelleri yükselmiş durumda. Son olarak Seyrantepe bölgesinde Cendere Vadisi dönüşüm projesi, kentsel dönüşüm projeleri, 4.Levent Hacıosman metrosunun Seyrantepe bağlantısının açılması bölgedeki fiyatları yükseltmektedir.

Katıldığı kongrede son yıllardaki başarıları için nasıl bir çalışma sistemine sahip olduğunu ve başarısının ardında yatan nedenlerden ilkinin işini sevmesi ve çalışmayı sevmesi olduğunu belirten Kırmızıtaş Başaran kendisinin de yeni hedefleri olduğunu ilerleyecek yönü bilerek çalışmanın öneminden de bahsetti. Sahip olduğu ödüllere tüm danışanlar arasında 2016 Remax Türkiye Birinciliğini de ekleyen Kırmızıtaş kongrede ödülünü aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181