Gaziosmanpaşa en çok kazandıran ilçeler arasında yer alıyor!
Yapılan araştırmaya göre; 2017 yılında konut fiyatları İstanbul genelinde yüzde 13 yükseldi. Gaziosmanpaşa en çok kazandıran ilçeler arasında yer aldı.

Gayrimenkul veri analizi platformu Endeksa'nın araştırmasına göre, İstanbul'da fiyatı geçen yıl yüzde 13 yükseliş kaydeden konut, yüzde 11,92'lik enflasyon ile kıyaslandığında yatırımcısının beklentisini karşılamazken, yatırımın hızla devam ettiği ve Kentsel Dönüşümün yoğun olarak gerçekleştiği Gaziosmanpaşa’da gelişime bağlı değer artışları dikkat çekti.

GAZİOSMANPAŞA’DA YÜZDE 21'LİK ARTIŞ
İstanbul'da geçen yıl en yüksek artışın yaşandığı ilçelerden biri yüzde 21 ile Gaziosmanpaşa oldu. Gaziosmanpaşa'daki artış kentsel dönüşüm bazlı olurken, merkezi konumda bulunup yatırım projeleriyle ilçenin gelişmesi tetikleyici unsur oldu. Endeksa'nın araştırmasına göre; özellikle mega projeler ve metro gibi yatırımlar sayesinde İstanbul'un bazı ilçelerinde ciddi artışlar olmuştu.

Gaziosmanpaşa Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181