Göktürk ve Kemerburgaz geleceğin Levent ve Etiler'i olacak!
22 yıldır birçok konut projesi gerçekleştiren Gün İnşaat'ın yeni projesi 'Kemerville' 3'üncü havalimanı sayesinde ilginin arttığı bölge olan Kemerburgaz'da yeni bir yerleşim merkezi olarak dikkat çekiyor. Büyüklükleri 130 metrekare ve 184 metrekare arasında değişen 40 adet 2+1, 3+1, ve 4+1 çatı ve bahçe dubleksli mevcut proje, temiz havası, sakinliği, ormana yakın konumuyla ilgi çekiyor. 2017 yılında tamamlanacak Gayrettepe-Kemerburgaz Göktürk metro duraklarından birinin de buraya yapılması ile ulaşım daha da rahat hale gelmesi bekleniyor.

GELECEĞİN ETİLER'İ
Göktürk ve Kemerburgaz'ın, geleceğin Levent'i ve Etiler'i olarak görüldüğüne vurgu yapan Gün İnşaat Genel Müdürü Yüksel Günver, "Bu gelişimi 10 yıl içinde yaşadık. Havalimanı yoluyla ulaşım çok rahatladı. Ayrıca havalimanına Gayrettepe'den metro inşaatı başladı. Göktürk ve Kemerburgaz'da metro duraklan olacak. Şehir merkezine ulaşımı rahatlatacağı için talep artmış durumda. Buna bağlı olarak emlak fiyatları artmaya devam ediyor" diye konuştu.

Projenin Kemerburgaz'da 5 dönümlük arazi üzerine inşa edildiğini ve 8 bloktan oluştuğunu belirten Günver şunları söyledi: "3'er katlı, 8 blokta toplam 40 dubleks daire mevcut. Bahçe ve çatı dubleksleri olarak ayrılıyor. 2+1,3+1 ve 4+1 daireler bulunmakta. Konumumuz Kemerburgaz, 3'üncü köprü ve 3'üncü avalimanına çok yakın bölgede. 15 dakikada hem havalimanına hem de köprü çıkışma ulaşabiliyorsunuz. Bu açıdan çok ilgi gören bölge. Göktürk, 10 yıldır çok gelişen bir bölge. 10 yıldır biz bu bölgede çalışıyoruz. Bu bölgede her türlü kafe, restoran, hastane ve okullar bulunuyor. Kemerburgaz orman içinde yer alıyor ve şehir merkezine çok yakın." 22 yılık deneyim ve birikimlerini bu projeye yansıtacaklarını belirten Günver, ilk blokta kaba inşaatı bitirdiklerini, 2 yıl içinde teslimlere başlayacaklarını dile getirdi. Günver, lansman dönemine özel yüzde 10 indirim de yaptıklarını kaydetti.

800'DEN FAZLA KONUT YAPTI
1994 yılında İnşaat Mühendisi Yüksel Günver tarafından kurulan Gün İnşaat, kurulduğu yıldan itibaren inşaat taahhüt islerini ve proje geliştirme islerini bir arada yürüten, hem girişimci hem de yüklenici olarak çalışan bir inşaat taahhüt şirketi. Şirket, 22 yılda yaklaşık 120 bin metrekare inşaat alanı olan 800 den fazla konut, 70 bin metrekare inşaat alanı olan üniversite kampusu, 5 bin metrekarelik iş merkezi inşaatları ile 5 bin metrekarelik kapalı alan olan fabrika inşaatlarını başarıyla tamamladı. Gün İnşaat İstanbul'da Bahçeşehir, Hadımköy, Tarabya, Esentepe, Eyüp, Ataköy, Sirinevler, Halkalı ve Alibeyköy bölgelerinde projeler gerçekleştirdi.

Hürriyet Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181