İnşaat firmalarının yeni gözdesi Üsküdar!
İmar problemlerinin aşıldığı Üsküdar'da Almalar-İskurt Nergo İş Ortaklığı 4 proje yapmak için kolları sıvadı. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Alma, "Hill Kartal'da 3 ayda yüzde 30 satış grafiği yakaladık. Anadolu yakasında 8 yeni projemiz olacak. Bunların 4'ü Üsküdar'da bulunacak. Bölgenin alt yapı yatırımlarının hızla yenilenmesi ve planlı dönüşüm bizim Üsküdar'da proje yapma kararımızda etkili oldu" dedi.

KIZ KULESİNE BAKTIRACAK
Şirketin kentsel dönüşüm kapsamında Üsküdar'da yapacağı projeler Kız Kulesi'nin karşısında konumlanacak. Her 4 proje de butik olacak. 60 milyon liralık yatırımla yükselecek 4 projede konut sayısı da 80 civarında olacak. Projelere çok fazla talep olduğunu söyleyen Hikmet Alma, satışlara bir iki aya başlayacaklarını söyledi.

YABANCI İLGİSİ ARTTI
Son dönemde yabancı ilgisinin de gözle görülür şekilde arttığına dikkat çeken Hikmet Alma, "Yılın ilk çeyreğinde yabancılar Türkiye'den toplam 4 bin 642 konut satın aldı. Geçen yılın ilk 3 ayında satın alman konut sayısı 4 bin 268 olmuştu. Üsküdar'a yapılacak yeni ve nitelikli konut projeleri ile yabancı alımları hızla artacak. Bunu bizim bölgede yapacağımız projelere gelen yabancı talebinden de gözlemlemek mümkün" şeklinde konuştu.

Sabah Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181