'İnşaat sektörünün yeni gözde bölgesi Kartal'!
Hızlı bir ivme yakalayan inşaat sektörü, 2017'in ikinci yarısında büyümesini sürdürüyor. Büyümenin kendini gösterdiği en hareketli bölge ise Anadolu Yakası'nın yeni cazibe merkezi Kartal. Bu bölgenin en dikkat çeken projelerine imza atan Royal Group'ta ise satışlar hız kesmeden devam ediyor. Royal Garden Kartal Residence projesinde %70 satış oranına ulaşan firmanın farklı mimarisiyle dikkat çeken projesi Royal Marin Business Center'da ise safrşların %75'i gerçekleşti.

Türkiye inşaat sektörü hızlı bir yükselişte
Türkiye inşaat sektörünün son 15 yılda ciddi bir büyüme gösterdiği dile getiren Royal Group Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Çehreli "İnşaat sektörü; canlı, hareketli ve likiditenin döndüğü bir sektör. Hatta bazı çevrelerde lokomotif sektör olarak da değerlendiriliyor. Özellikle büyük kentlerdeki kentsel dönüşüm hamleleri, inşaat sektörünün uzun bir süre canlı ve yüksek performansta devam edeceğine işaret ediyor. Biz de bu isabetli öngörüyle yapısal tedbirlerimizi alarak kendimizi geleceğe hazırlıyoruz. Sektörün; yakın, orta ve uzun vadedeki geleceğinin oldukça iyi olduğunu düşünüyorum." dedi.

Ekonominin lokomotifi inşaat sektörü!
Kendisine bağlı 200'den fazla alt sektörün ürettiği mal ve hizmete talep yaratan inşaat sektörünün ekonomide itici güç olduğunu vurgulayan deneyimli iş adamı inşaat sektörünün giderek ivme kazandığını söyledi. Bu büyümenin hükümet politikaları ve uluslararası kredi kurumlarının kararlarının büyük ölçüde etkili olduğu ifade eden Royal Group Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Çehreli, "Türkiye gibi gelişmekte olan ülkeler için inşaat ekonomiyi domine eden bir sektördür." İfadelerini kullandı.

Tünaydın Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181