'İstanbul Göztepe'de fiyatlar Hızlı Tren ile yükselecek!'
İstanbul'da kentsel dönüşüm projelerinin en hızlı gerçekleştiği bölgelerden biri Bağdat Caddesi Bölgede her yıl binin üzerinde ruhsat işlemi gerçekleşiyor. Caddenin en eski inşaat firmalarından biri olan Aydoğan İnşaat. Bağdat Caddesinin Fenerbahçe Erenköy Suadıye gibi en gözde lokasyonlarında 1987 yılından ben inşaat yapıyor ve şimdiye kadar 50'nin üzerinde projeye imza attı.

Aydoğan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aydoğan özellikle son dönemde popularitesi artan Bağdat Caddesi'nde oturmak isteyenlere yeni bir lokasyon öneriyor. Göztepe Konuyla ilgili açıklama yapan İrfan Aydoğan, "Eski tren hattının kaldırılıp hızlı tren hattının ve metronun bu lokasyondan geçmesi, bölgenin değennı 2017 yılında yüzde 30 oranında arttıracak. 4 yıl önce başlayan kentsel dönüşümün özellikle Bağdat Caddesinde daha yoğun yaşanması arsa maliyetlen metrekare satış fiyatlarını arttırdı Bugün Erenköy Suadiye gibi Bağdat Caddesinin tam üzen lokasyonlarda konut almak istediğiniz zaman metrekare fiyatları minimum 6 bin dolardan başlıyor. Oysa Cadde nın bir ust paralelinde yer alan ve eski tren hattı yenne geçecek hızlı tren ve metro hattının 2018 yılında açılmasıyla Göztepe gibi lokasyonlarda konutlar 2017 yılından itibaren minimum yüzde 30 oranında değer kazanacak. Şu an aynı lokasyonda konut metrekare fiyatlarının 3 bin dolardan başladığına dikkat çekmek istiyorum Yatırım veya oturmak için ev almak isteyenler bankaların konut kredi faiz oranlarındaki ındınm ve hızlı tren projesinin daha açılmamış olması nedeniyle hızlı davranmalarında fayda görüyorum" diye konuştu.

Aydoğan Inşaat'tan Göztepe'ye 2 yeni proje 
Aydoğan İnşaat'ın yılın ilk aylarında başladığı kentsel donuşum projelerinden ıkısı Göztepe de bulunuyor. Aydoğanpark Göztepe hızlı trene sadece 200 metre uzaklıkta yer alırken Istasyonpark Göztepe projesi ise hızlı trenin bitişinde inşa ediliyor. Bağdat Caddesine. Minibüs Caddesi ne okullara sağlık merkezlerine yurume mesafesinde bulunan projelerde lükse dair her şey bir arada sunuluyor. 1 701 metrekarelik bir inşaat alanı üzerinde yükselen Aydoğanpark Göztepe de 3 tanesi dubleks daire olmak üzere 43 daire bulunuyor. Her katta 3 daire bulunan ve 14 katlı projede daireler 3+1 ve 4+2 şeklinde tasarlandı. Dairelerin brüt metrekareleri ise 127-247 metrekare arasında değişiyor. Diğer bir kentsel donuşum projesi olan İstasyonpark Göztepe ise 13 katlı 26 dairelik bir proje Istasyonpark ta ise her katta 2 daire bulunuyor ve dairelerin 2 tanesi dubleks olarak tasarlandı.

İnşaat&Yatırım Dergisi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181