İstanbul konut metrekare fiyatları!
Türkiye'nin gözde ilçelerinden biri olan İstanbul konut metrekare fiyatları detaylarını sizler için araştırdık.

Birçok kişinin merak ettiği İstanbul konut metrekare fiyatları ilçeden ilçeye değişiklik gösteriyor. Kasım 2018 konut satış istatistikleri sıralamasında ilk sırada yer alan İstanbul konut fiyatları yeni bir konut arayışında olanların en çok araştırdığı soruların başında geliyor. Bizde sizler için İstanbul ilçe metrekare fiyatları listesini REİDİN 2018 verilerine göre derledik.

Açıklanan rapora göre konut fiyatları en çok artan ilçe Zeytinburnu oldu. İstanbul ev metrekare fiyatları en yüksek ilçe Bakırköy olurken Bakırköy'ü Sarıyer takip etti. İstanbul'da en düşük konut fiyatlarına sahip ilçe ise Çekmeköy olarak belirlendi.

İşte İstanbul ilçeleri konut fiyatları listesi;


Türkiye genelinde konut satışları 2018 Kasım ayında bir önceki yılın aynı ayına göre %27 oranında azalarak 89 bin 626 oldu. Konut satışlarında, İstanbul 16 bin 58 konut satışı ve %17,9 ile en yüksek paya sahip oldu.İ stanbul'da gerçekleşen 16 bin 58 adetlik konut satışında liderliği 2 bin 647 adet konut satışı ile Esenyurt bu ayda bırakmadı. Esenyurt'u takip eden ilçeler ise 838 adet konut satışı ile Başakşehir, 816 adet konut satışı ile Beylikdüzü, 796 adet konut satışı ile Kartal ve 733 adet konut satışı ile Pendik oldu.

İstanbul konut metrekare fiyatları detaylarını sizler için derledik. İstanbul ortalama ev fiyatları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181