İstanbul'un 'O' bölgesi yüzde 35 değer kazanacak!
Anadolu Yakası'ndaki Sancaktepe, inşaat firmalarının yatırım için yarıştığı bölgelerin başında geliyor. Bölge, İstanbul ortalamasının üstünde bir nüfus artışına sahip. Nitekim 2012'de 270 bin olan nüfusu 2015'te 350 bine kadar çıktı.

3. Köprü güzergahında
Sancaktepe, son yıllarda sıkça tercih edilir oldu. Bunun nedeni ise 3. Köprü güzergahında olması ve bu yü açılacak Üsküdar-Sancaktepe metrosu. Ayrıca Kurtköy Sabiha Gökçen Havalimanı'na olan bağlantıları, TEM otoyolu ve TEMKartal bağlantı yolunun sağladığı ulaşım olanaklarına da sahip.

Markalar tercih ediyor
Sancaktepe'de markalı evlerin her geçen gün çoğaldığını belirten Vedat Arslan, bölgenin merkezi iş alanlarına yakın olmasının da avantaj olduğunu söyledi. Bölgede Halk GYO ve Vakıf GYO'nun projesi Bizimtepe Aydos'un yanı sıra, Suryapı'nın Lavender ve Gölbahçe, Dumankaya'nın Mozaik, Sinpaş'm Liva Turkuaz ve Aydos Country, Ortadoğu Grup'un Resim İstanbul ve Selin Yapı'nın Rings İstanbul evleri yer alıyor.

'Evler yüzde 35 değerlenecek'
Sancaktepe'nin giderek değerlendiğini söyleyen Aremas Gayrimenkul Kurucu Başkanı Vedat Arslan, "5-6 yıl önce evlerin metrekare fiyatları 2 bin liraydı. Şimdi 4 bin liraya çıktı. Yol ve altyapı çalışmalarıyla 6 bin lirayı görür. Yani bugünün fiyatlarıyla yüzde 35 daha değerlenir. Bölgeden ev almak için hala fırsat var" dedi.

Neden Sancaktepe?
-İmar durumu sorunu yok
-Büyük projeler için büyük arazileri var
-Aydos Ormanları'na sahip
-Hızlı tren bağlantı bölgesinde
-Şehir Hastanesi gibi devlet yatırımları yapılıyor
-3. Köprü güzergahında ve Sabiha Gökçen'e rahat ulaşım sağlıyor
-Sancaktepe-Üsküdar metrosuyla ulaşılacak olması
-Ailelerin tercih ediyor olması
-TEM bağlantısının kolaylığı
-Markalı evlerin fazlalığı.

Posta Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181