'İstanbullu konut yatırımı için Başakşehir'i tercih ediyor!'
Altın Emlak Genel Müdürü Hakan Erilkun, Kayaşehir'in stratejik bir yerde bulunduğuna ve prim yaptığına işaret ediyor. Erilkun, şunları ifade ediyor: "Kayaşehir 25 bin konutun bulunduğu, yeni projeler ile 40 bin adedinin aşılacağı bir yer O projelerin de hemen hemen tamamının temelleri atıldı. Oraya Soyak ve Tahincioğlu gibi büyük gruplar da girdi, Avrupa Konutları dâhil oldu. Tabii Kayaşehir tarafında ana alanlardan birini Tahincioğlu aldı, hemen yanını Soyak aldı. Yakında yapımları tamamlanacak. Ardından o bölge korkunç bir bölge halini alacak. Diyelim şu an daire alma niyetiniz var. Diyelim Başakşehir Evleri'nden daire alma niyetiniz var. Orada 3+1 konutları 420 bin liradan aşağı almanız mümkün değil. Yani Başakşehir veya Kayaşehir veya Bahçetepe şehir dışı gibi görülebilir ama yeni istanbul oralar, Beşiktaş ve Şişli değil."

KANAL PROJESİ
İstanbul'da arsa ile daire bedelleri artıyor. Bu durumu yeni havalimanı ve kanal projelerine bağlayan Altın Emlak Genel Müdürü, şu açıklamalarda bulunuyor: "Devlet akılcı bir yönteme başvuruyor. Arsa üretimini havalimanı, tünel ve kanal gibi projeler ile arttırıyor. 3. Köprü yolunu ele alalım. Samlar diye bir yer var, Kayabaşı'nın hemen ardında. Onunla ilgili spekülasyonlar var. Kanal istanbul ile ilgili de spekülasyonlar var. Ve bunların bir bölümü bilinçli ortaya atılan spekülasyonlar. Şöyle ki arsa ve daire ticareti 3. Köprü yoluna kayıyor. Durusu, Silivri, Kaya başı, Şamlar... Şu an Şamlar çok iyi bir yerde. Neden? Orada büyük spekülasyonlar var, 3. Köprü'nün nereden geçeceği ile ilgili.


Günboyu Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181