İşte Ankara'nın en çok tercih edilen ilçeleri ve mahalleleri!
REİDİN tarafından açıklanan Ankara'nın en çok tercih edilen ilçeleri ve mahalleleri detaylarını sizler için derledik. 

REIDIN – Enakliyat Taşınma Hareketliliği Raporu 2018 4. çeyrek dönem sonuçlarına göre Ankara'nın en çok taşınılan ilçesi hangisi sorusunun cevabı belli oldu. İşte Ankara'nın en çok tercih edilen ilçeleri ve mahalleleri şu şekilde;

Enakliyat Taşınma Hareketliliği Raporu 2018 4. çeyrek verilerine göre Ankara'da en çok tercih edilen semtler arasında ilk saryı yüzde 20.74'lük bir oran ile Etimesgut aldı. Mahalle bazında ise en çok tercih edilen yer Yapracık Mahallesi oldu.

Ankara en çok tercih edilen bölgeleri



Ankara'da en çok taşınan ilçe yüzde 25.73 oranı ile Çankaya olurken, en çok taşınan mahalle %3.51 ile Etimesgut ilçesine bağlı Eryaman ve Sincan ilçesine bağlı Ertuğrulgazi Mahalleleri oldu.

Ankara'da en çok taşınan bölgeler şu şekilde;




Ankara'da en hareketli ilçe yüzde 19.70 oranı ile Çankaya, en harekteli mahalle ise %2.18 ile Etimesgut ilçesine bağlı Eryaman Mahallesi olarak belirlendi.

Ankara'da en hareketli bölgeler şu şekilde;



Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181